Advertisement

ads

LELAKI INI BOLEH BERUBAH MENJADI 15 SELEBRITI POPULAR

Assalamualaikum..

Ini lah kuasa solekan..
kita boleh jadi siapa2 pun yang kita nak..
Daripada seorang Pengacara tv lelaki,
Paolo Ballesteros menggunakan kuasa solekan untuk meberubah menjadi 
15 selebriti popular dunia..

Ariana Grande



megan Fox


Madonna


ketty Perry's



Jennifer Lawrence


Julia Robert



Beyonce




Taylor Swift



Daenerys Targaryen




 Miley Cyrus




Tyra Banks


Demi Moore


Drew Berrymore




Cameron Diaz




Lucy Liu

Entah berapa inci la dia punya tebal solekan nya tu..
sebab kalau di lihat mukanya dah macam lukisan pun ada..kan??

sekian..

Catat Komen

30 Ulasan

  1. pehhh. memang menjadi laa.. kreatif n seni btl,hahah

    BalasPadam
  2. kreatiff tapi tkt gak tgk muka dia haha..masih ada unsur muka lelaki tu..ekeke

    BalasPadam
  3. Dasyatnya... kreatif tapi agak menakutkan.. sesiapa je mungkin tertipu mcm ni

    BalasPadam
  4. start daripada drew berrymore dan ke bawah, dah tak jadi sesangat.. buruk!

    BalasPadam
  5. berpinar mata tengok.... hahaha.... kuasa solekan ! tapi kalau sha bersolek, tetap jadi muka Sha aje....

    BalasPadam
  6. amboi semua masuk. fotogenik betul.

    BalasPadam
  7. apa2 pon boleh jadi dgn kuasa solekan..tp tang Taylor Swift tu tak menjadi sangat..:)

    BalasPadam
  8. erkk....takut plak tengok yg last2 tu sbb mcm mayat yg disolek dah jadinya...hihi

    Wanita Yang Tiada Telur (Anovulasi)

    BalasPadam
  9. Makhaih! Ingatkan lukisan. Mekap rupanya. Gilalah.

    BalasPadam
  10. ada yang ok..tapi ada yang nampak cam pond sikit...uhuk..

    BalasPadam
  11. memang pandai tukang solek ni..menjadi tapi kalau tengok depan2 mesti menakutkan..

    BalasPadam
  12. hahaha..
    itulah kuasan solekan

    BalasPadam
  13. gelak tengok gambar pepagi jumaat ni
    sungguh memang solekan aje ke
    dahsyat mereka ni kan
    sebab kalau make up nak bagi nampak serupa
    mau makan berbelas jam...hehe

    BalasPadam
  14. hebat..bole jd mcm2..
    tp gmbr last tu paling menakutkan..hekhekhek

    BalasPadam
  15. BOLEHLAH KALAU NK MENYAMAR KOT...

    BalasPadam
  16. orang putih dengan solekan mmg hebat! madonna tu sama betul mukanya!

    #KlikKlikIklanNuffy

    BalasPadam
  17. FUHH..MCM2 RUPA LEH JD DIA NI..KUASA MAKEUP..EHEHEH

    BalasPadam
  18. ada yang menjadi, tapi kebanyakannya tak jadi. Julia robert tu ada la rupa. tyra bank pun okay. katie perry pun menjadi. yg lain2 kureng.

    BalasPadam
  19. Lepas ni bolehlah pula dia cuba bersolek seperti rimau, kucing,tikus, singa, monyet dan kera pulak....

    BalasPadam
  20. kemain lagi kan teknik make up tuh

    BalasPadam
  21. tang julia roberts tu mmg menjadi

    BalasPadam
  22. The power of make up. kreatif dia

    BalasPadam
  23. wah, nak mintak dia mekapkan sayalah, nak rupa emma maembong..haha

    BalasPadam
  24. Solekan punya power. Yang sedang-sedang saja pun boleh jadi powerful kalau betul caranya. Tapi sisi kelakian tu tetap terserlah. Hihihi...

    BalasPadam
  25. Salam, haaa tuu dia bak hanggg kuasa solekan...parah betul aku tgk..mmg menyerupai tp nampak mcm maknyah dah ..hadoi (-_-')...Taylor Swift tu paling geli aku nak tgk..hahaha nasib dia tak try artis pujaan hatiku~ kalau tidakkk...nitemares~~~

    BalasPadam
  26. Fuhh... teknik solekan yg hebat.. mmg pandai jurusolek tu..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)