Advertisement

ads

INI LAH PATUNG ANNABELLE YANG SEBENAR

Assalamualaikum..


Annabelle

Dah tengok ke filem Annabelle tu??
katanya filem tu seram sangat..
dan katanya lagi patung Annabelle tu betul2 ada dan betul2 misteri.
Cuma yang dalam filem tu
bukan patung Annabelle yang sebenar..

Asalnya patung tersebut dihadiahkan oleh seorang wanita kepada anak
gadisnya ,Dona 28 , yang belajar kursus kejururawatan .
kemudian patung tersebut mula
menunjuk kan sesuatu yang aneh bila
patung tersebut pernah menyerang teman lelaki Dona ketika sedang tidur.


yang palsu dan yang asli

Patung Annabelle yang sebenar juga memang dikatakan
boleh berpindah dari satu tempat ke satu tempat.
Dona juga mendakwa pernah melihat perkata "help us"
yang dipercayai ditulis oleh Annabelle.

Annabelle bersama penjaganya

Patung Annabelle yang asli boleh ditemui
di Muzium Warrens Occult dan dijaga
oleh seorang ahli paranormal, Lorraine Warren ,
yang menangani kes Annabelle

sekian..



Catat Komen

17 Ulasan

  1. Salam...owh myy...yg dibuat semula utk movie nampak lagi seram...ishh..meremang pulak aku tgk yg real tu, rasa mcm terbayang2 apelah dia dah buat dulu...aishh..ngeri...kalau si penjaga tu dah meninggal, siapa lak yg nak jaga, haaaa jgn bagi dia pindah2 tempat lak...hahaha~

    BalasPadam
  2. fuhh nampak seram patung ni ><

    nadyya xtgok lg filem ni.. mcm best je.. nadyya suka tgok cite seram2 ni ;)

    BalasPadam
  3. org kata yg annabelle doll tu x seram sgt. tp the conjuring tu mmg bez. gambar asal patung tu lg comel tp berpuaka

    BalasPadam
  4. berani sggh dia menjaganya...punyanya hati keras ;-) hehehehe

    BalasPadam
  5. cite betul eh kak.tapi nape patung dlm movie tu scary sgt.

    BalasPadam
  6. ada syaitan dok kat patung tu ... my anak buah nak sgt tgk filem ni .

    BalasPadam
  7. owh.. yg asal nampak xseram. yg fake tu mmg menakutkn. lain macam muka dia! isk3..

    BalasPadam
  8. tak berani nak tenung lama-lama...

    BalasPadam
  9. ish seram..takut nak tengok patung tu..tak sangka kan patung tu memang wujud

    BalasPadam
  10. hehehe... ada jugak patung yg sll ikut i. patung ultraman. huhu

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)