Advertisement

ads

INI LAH LEMBU PALING TINGGI DI DUNIA

Assalamualaikum..



Selalu kalau lembu dewasa besar nya tak de la besar sangt kan??
takat paras dada kita je..
ala,..macam yang kita tengok kat kampung2 dan ladang2 tu la..kan??
Tapi ni kali nak tunjuk lembu yang memang tinggi..
Lembu ni diistiharkan sebagai lembu paling tinggi di dunia.
tak percaya??jom tengok gambar2 ni..



Tinggi kan??
nama lembu ni Blossom..
berusia 13 tahun dan tinggal di Orangeville
Di nobatkan sebagai lembu paling tinggi di dunia
dengan ketinggian 6 kaki 4 inc.

Ini kalau buat korban ,boleh bagi 2,3 kampung ni.heheh

sekian..

Catat Komen

22 Ulasan

  1. makan apalah sampai besar mcm ni?

    BalasPadam
  2. makan apalah sampai besar mcm ni?

    BalasPadam
  3. lembu kacuk kot tinggi ni..follow blog ni ^^

    BalasPadam
  4. salam kak diana..saya dah tukar alamat blog. ada problem sikit. nanti singgah ye

    iniblogsal.blogspot.com

    sayang jugak tapi apa kan daya.huhu

    BalasPadam
  5. sekali dia sepak boleh melambung 300 meter ni hahaha... boleh la namakan dia lembu big show..

    BalasPadam
  6. Okay.. memang tinggi! Haha.

    BalasPadam
  7. tak sangka lembu pun boleh pecahkan roked dunia..hahaha

    BalasPadam
  8. Tue dia... Tingginya.. Sam tinggi ngan org nie

    BalasPadam
  9. Lembu terbesar I nampak... waaaahhhhhhh....

    BalasPadam
  10. Tingginya. Boleh buat tangga nie. Hahah.

    BalasPadam
  11. bukan je tinggi..besar gak tu..

    BalasPadam
  12. mak oii.,,tingginya blossom...klu wat korban ni, mau puluh k sebahagian nih...

    BalasPadam
  13. berkat minum susu lembu kot =)

    BalasPadam
  14. ya Allah..tingginya..mesti dia rasa gagah aje kan...eh jantan ke betina ni? kalo blosom macam betina aje...so mesti dia rasa anggun dengan ketinggian tu...hihi

    BalasPadam
  15. Bagus punya baka... Sembelih seekor pun dah boleh buat kenduri untuk satu kampung....

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)