Advertisement

ads

HOW TO STORE YOUR GROCERIES





sekian..

Catat Komen

13 Ulasan

  1. wahh tips terbaik nie.. nice sharing kak :)

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. parihh simpan beras dengan ayam je

    BalasPadam
  4. thanks so much.. is good info and good for healthy

    BalasPadam
  5. Eloknya kalau ikut peraturan ni tp tulah okje ni bukan penyabo punya orang DR.....main sumbat jer selalunya hihi

    BalasPadam
  6. gud info..
    mekasih kak..slalu sayur2 cepat je kecutnye wlupun letak dlm fridge..

    BalasPadam
  7. gud info..
    mekasih kak..slalu sayur2 cepat je kecutnye wlupun letak dlm fridge..

    BalasPadam
  8. Bagusnya ada info macam ni..tq kak

    BalasPadam
  9. tq untuk info ni.. selalu beli buah epal yang dalam pack ada 10 biji tu. last-last mesti ada sebiji dua yang ekcut. hihi.. lama beno dok dalam peti ais. hihihi

    BalasPadam
  10. Haa engkau..byk gila...berguna betul...selama ni maybe main simpan je sesuka hati, hahaha.. :D

    BalasPadam
  11. Selalunya simpan dalam bekas tak masuk seal bag pun. Tapi tulah saya punya petisejuk tak tahu apa hal. Simpan lada ke, tomato ke semuanya frozen!

    BalasPadam
  12. Thanks for sharing. Sah save ☺

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)