Advertisement

ads

GILA-GILA

Assalamualaikum..





Pernah ada kawan2 yang perangai gila-gila??
atau awak sendiri yang suka berperangai gila-gila?

Kadang2 seronok juak layan perangai gila-gila kawan kita.
tapi kalau kerap sangt sampai tak kira masa dan tempat nak
buat perangai gila-gila rasa menyampah jugak..kan??
dari saja nak buat gila-gila
terus orang cop "gedik.."


Bukan semua orang kenal kita dan tahu kita ni macam mana.
kalau kawan2 rapat mungkin akan kata..
"dia memang macam tu..."

tapi bagi yang tak kenal kita..
mungkin tanggapan diaorang lain pada kita.

Hati-hati kalau nak buat peranagi gila-gila tu.
tengok tempat masa dan susana..
Silap2 orang cakap awak gila..
dah turun saham..
yang perempuan ,kurang pulak duit hantaran nanti..

ehheehhe


sekian..

Catat Komen

19 Ulasan

  1. sy gila²..tp tunjukkan perangai gila² ikut time n situasi..

    BalasPadam
  2. hehe.. kalau kenalan rapat okay la nak gila sepanjang masa.. tapi org yg tak kenal baik maintain cool, lebih baik orang kata sombong dari gila.. hehe

    BalasPadam
  3. betul tu kak! kdg2 nyampah gak.

    BalasPadam
  4. kadang2 ahkak giler2 jugak..
    tp giler dengan anak2 jela..
    sebab nak bg derang gelak2 je..hehehe

    BalasPadam
  5. ada kawan-kawan yang gila-gila. tapi kegilaaannya boleh dikawal lagi. hahhaha

    BalasPadam
  6. gila2 pun ada tempat.. yang takde tempat nak gila2 tu namanya gila bukan gila2 dah... hahahaha

    BalasPadam
  7. saya gila-gila...tapi tengok jugak tempat dan siapa yang ada dengan saya.

    BalasPadam
  8. bukan dengan semua orang boleh berperangai gila2.. ada yang boleh terima ada jugak tak.. kena pandai berhadapan dengan suasana dan keadaan yang macam mana.. ;)

    BalasPadam
  9. Salam, haa yup2..mmg ada..and setuju, kite yg kenal mmg dh faham sgt, tp yg xkenal, mmg cop minah ni bising lah dan attention seeker..haha kalau lelaki pun sama..agak annoying kalau menggila-gila xkena tempat, sbb aku xkenal..haha

    BalasPadam
  10. hehe...kak D ada je topiknye

    BalasPadam
  11. Hah, susah nak kata. Nak kata tak gila-gila, kadang tu gila-gila juga. Nak kata selalu gila-gila tu, kadang pandai pulak bersopan-santun.

    BalasPadam
  12. ermm... saya skema. hehehe. gile2 hny dgn kwn2 rapat je.

    BalasPadam
  13. Saya gila2 depan somi ngan anak2 je lah.

    BalasPadam
  14. heheh silap2 boleh jadi gile ye dak??
    ayu pon pangai gile2 jugak
    tapi dgn yang rapat and ade geng gile2 jugak

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)