Advertisement

ads

GAMBAR SENI KUKU YANG MENARIK

Assalamualaikum...


JOm kita tiru cara warna kan kuku macam ni...
cantik jugak..
tapi kena buat dalam keadaanan aman damai la..
yang ada anak tu paksa anak tidur dulu baru boleh buat..

hehheh










sekian./..


Catat Komen

16 Ulasan

  1. Idok la teman berminat nk peseb kuku gaya ni.. haha.. tapi bentuk kuku masing2 dlm gambar ni mmg lawa..

    BalasPadam
  2. cantik. kalau period blh main cat2 kuku. dah habis period, tanggalkan. tp kan budak2 suka conteng kuku. guna marker, magic pan..

    Jemput rakan blogger join segmen mudah ni: Klik: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI !!!
    Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
    Jemput join kalau free :)

    BalasPadam
  3. cantek2.. tp xrajin la nk mlukis gini..hahaha

    BalasPadam
  4. mmg cantik.. creative.. tapi harom disisi agama.. hehehe

    BalasPadam
  5. memang cantik... tapi period seminggu je kot, cam rugi kalau nak buat :)

    Jemput join >> http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.htm

    BalasPadam
  6. saya suka yang color pink tu :)

    BalasPadam
  7. Kalau saya buat, habis ler kena pelangkung ngan BigBoss saya tu, anak2 pun mesti perli semacam ...

    BalasPadam
  8. Hhaa lawa memg lawa..tpi biasa guna inai je hihi

    BalasPadam
  9. jejari berkuku runcing boleh la buat, jejari sha ni berkuku bebulat je... huahuahua

    BalasPadam
  10. kalau buat cenggini alamatnya mmg x boleh buat kerja rumah la, abis kuku kang.. :)

    BalasPadam
  11. comel je..tapi nak buat memang taklah :)

    BalasPadam
  12. cantik sangat..kene teliti dan fokus yg penuh nak hasilkan seni rias kuku nie..

    BalasPadam
  13. Oh, give uplah rasanya! Bilalah dapat cat kuku cam gini. Saya biasa guna kuku palsu. Kuku asli tak comel :)

    BalasPadam
  14. saya suka yang bunga2 tu...comelnya...n sweet jek...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)