Advertisement

ads

GAMBAR IKLAN DITRUK INI MENYEBABKAN 500 KEMALANGAN DALAM TEMPOH 24 JAM

Assalamualaikum...



Macam tak de gambar lain kot..
Gambar ini jugak yang diletak..
Ada je pihak yang suka mengeksploitasikan wanita demi keuntungan.
Ianya bukan satu cara yang bagus.
malah ianya menyusahkan ramai pihak..

Sebuah agensi di Moscow menggunakan gambar payudara yang
diletak kan terpampang di badan truk .
Dah tentu lah lelaki2 akan
melihat iklan tersebut akan hilang kawalan ketika memandu.



Dilaporkan 517 kemalangan berlaku dalam tempoh 24
menyebabkan iklan tersebut di sita serta merta.
Jurucakap agensi tersebut berjanji akan
membayar ganti rugi atas setiap
kemalangan yang berlaku.

sekian

Catat Komen

18 Ulasan

  1. Memang patut accident la cenggitu gaya iklannya... tak fikir sebelum buat, orang lain terima padah...

    BalasPadam
  2. selepas dah byk yg terkorban barula nk ambil tindakan,sepatutnya fikirkn risiko akibat pamirkn iklan

    BalasPadam
  3. Salam singgah pagi sis...dah terjadi baru nak ambil tindakan..iklan yang tak sepatutnya di letak di kawasan tu nak juga letak...ni akan mengakibatkan orang lain yang terkena...

    BalasPadam
  4. Nasib baiklah Diana dah kaburkan gambar payu dara di truk tu, jika tidak tentu ada lelaki yang 'kemalangan' (dapat dosa) bila melihatnya...hehehehe...

    BalasPadam
  5. Im sure bukan kat malaysia.. klau kat malaysia mmg kena kecam lah company yg keluarkan iklan tu haha

    BalasPadam
  6. biasala tu dah terkena baru nak terngadah..masa buat tak pikir..
    500 kemalangan tu banyak sangat2

    BalasPadam
  7. Gila!! 500 dalam masa 24 jam...byk tu!! Mmg patut pon dia baya ganti rugi...dah tahu org lelaki suka mende mcm tu..pi letak lagi..!!

    BalasPadam
  8. ceh ! mcm x pernah tgk buah dada gamaknya ...

    BalasPadam
  9. Hahaha... accident pasal mata menonjol keluar dari kepala....

    BalasPadam
  10. terus bankrupt syarikat tu nak cover accident ratuih2 :)

    BalasPadam
  11. Mcm tak der gambar lain nak letak yerp.

    BalasPadam
  12. Nasib baik bukan kt malaysia...hmmmm saje ni nak tarik perhatian org lelaki nak tgk kan dear...tp sebaliknya yg berlaku hmmmm

    BalasPadam
  13. Perghhhh...hebat tak hebatnya benda tu hihi....sampai bikin eksiden...

    BalasPadam
  14. hahaha adoyai klakau. tapi kalau kena kat saya pun .. rasanya ke longkang kot.

    eksiden bukan tengok iklan.. tapi tutup mata ececeh kahkahkah

    BalasPadam
  15. La, siapa suruh letak gambar payu dara? Iklan mencegah breast cancer ke apa ni? Tapi kalau kat Moscow tu ataupun mana-mana negara orang putih, 'dibogelkan' untuk tontonan umum tu macam perkara biasa je. Itupun boleh meningkatkan hormon sampai accident ke?

    Ni nak kena beritahu HD ni. Tak senonoh iklan :D Kalau tunjuk kat saya, pandang sebelah mata pun tak mahu tengok tau. Hahaha.

    BalasPadam
  16. ayoooo ade jugak cmtu ye...
    ishh mcm2

    BalasPadam
  17. Yang peliknya iklan tak berkaitan pun ada gambar tu kan..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)