Advertisement

ads

First Segmen Bersama Sara Liyana

Assalamualaikum...

Rasanya minggu ni minggu yang sangat best untuk join segmen..hehe..
Nampak banner atas ni..
lip lap..lip lap..ha..ni maknanya ada orang nak bagi kita duit..
tak kan nak langut ja..
meh la join..

kalau tengok banner ungu lagu ni
mesti tau sapa punya segmenkan??


header blog dia siap ada hujan2 tau..:p

sapa lagi kalau bukan segmen dari blog Sara Liyana..
masuk ja blog dia..
dari atas sampai ke hujung bawah nun semua warna ungu..
tapi cantik blog dia..
Ada bunga sana,.bunga sini..

Dia kata kalau segmen ni tak dapat sambutan,
dia nak batalkan je segmen ni/.
Amboih.tak payah la batal kan..kalau dah ada yang join tu maknanya
dapat sambutan la..
Mula2 memang slow sikit..
tapi nanti lama2 ramai la orang kenai..
Segman akan datang pulak orang dah tau ni blog Sara Liyana..

ok. la..cepat2 join
.tarikh tutup sebulan lagi..14.11.2014

sekian..



Catat Komen

14 Ulasan

  1. Gud luck DR.....okje mmg dah pencen join GA buat masa ni tak tulah esok lusa

    BalasPadam
  2. good luck diana,
    aii nak joi jugak tapi nak bw dulu..
    mintak2 la hang menang :)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen diana..gdluck.

    BalasPadam
  4. harap2 mendapat sambutan.. huhuh.. good luck ya

    BalasPadam
  5. All da best to you..
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/first-segmen-bersama-sara-liyana.html

    BalasPadam
  6. All the best, Diana. Saya ni menceceh je yang ada masa. Nak join segmen ni memanglah payah sikit.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)