Advertisement

ads

CUMA TINGGALKAN URL BLOG ANDA

Assalamualaikum...

Saya tengah kemas kini senarai bloglist saya..
ada siapa2 yang nak blog dia dalam bloglist saya..
sila la tinggalkan komen di bawah ni ye,,

jangan lupa letak blog saya kat bloglist awak jugak..
senang nanti kita nak blogwalking..

Dalam senarai bloglist saya ni
dah banyak blog yang tak aktif..
tak seronok tengok
blog yang ditinggalkan macam tu je..

Ada sesetenagh tu blog nya cantik sangat..
mungkin dia tempah kot..suruh orang buat..
dah bayar mahal2 di tinggalkan pulak blog tu..

Sayang tau..
ada orang yang teringin sangt nak ada blog cantik2 nih..p

sekian..


Catat Komen

30 Ulasan

  1. Blog kakcik macam tu la juga...

    Kalau masih sudi, letaklah di bar sisi, ya... :)

    http://kakciknurseroja.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Lin nak join :)

    http://suzlinazreena.blogspot.com

    BalasPadam
  3. mencuba nasib.. hihi...

    http://aunidenovella.blogspot.com

    BalasPadam
  4. blog saya comot jer.. tapi sentiasa berupdate, Insya Allah. Blog kak diana memang dah lama dalam bloglist saya. kemaskini camna pun tetap ada sebab antara blog yg aktif & antara blog yg saya suka baca
    http://lekatlekitgurl.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Macam biasa kita pon nak nyibuk..hihi..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com

    BalasPadam
  6. yeay..dah ade dalam bloglist akak..blog akak pun dah ada dalam bloglist fiza :) memang sayang ada blog cantik tapi tak terupdate ye..

    BalasPadam
  7. Terima kasih Diana kerana selalu jenguk teratak buruk saya...

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. silap lak.. :)
    http://whatever-ville.blogspot.com

    BalasPadam
  10. eh Ros nak jugak :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Nak jugak..ni link saya;
    http://janahazana.blogspot.com

    saya dah letak link awak kat blog saya... 😊

    BalasPadam
  12. Sy pun nk edit blik la bloglist sy kak.rmai yg dh tak aktif

    BalasPadam
  13. http://jnjikita.blogspot.com/
    blog senyum2 ni dah tersenarai dlm bloglist sy..

    BalasPadam
  14. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/


    nanti saya letak blog awk d bloglist saya ye

    BalasPadam
  15. nak menempek juga.
    http//cempakabiru-nieda.blogspot.com

    blog diana dah ada di bloglist akak

    BalasPadam
  16. nak masuk bloglist jgk.

    http://cammylia.blogspot.com

    BalasPadam
  17. mungkin blogger tu bz dgn daily routine dia.. mungkin la..

    http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

    BalasPadam
  18. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. ingat nak buat jugak bloglist nnt . ni link blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. haha. blog lame lynn privatekan teros. so buat blog baru dengan harapan insyaAllah nak jage baik2 :)

    BalasPadam
  21. Kalau sudi, sila laa.. hehehe

    http://soobeey.blogspot.com/

    tapi saya baru je menapak, merangkak-rangkak. hehe. selamat berkenalan.

    BalasPadam
  22. saya pun nak cuba nasib jugak, untuk pengetahuan cikDiana, saya dah letak blog awk dlm bloglist dekat sidebar blog saya..:)
    http://cikmatahariku.blogspot.com

    BalasPadam
  23. nak... nak.... hehehe... http://www.mieranadhirah.com

    BalasPadam
  24. Salam K.dIana.
    hehe..nak jugak! :)
    http://shiemacma.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. Boleh jer DR....
    http://hainomokje.blogspot.com.....lama jugak dah tak update bloglist sendiri....

    BalasPadam
  26. Salam..a'ah sy nak update entry bgtau sy dah kemas kini bloglist, tp xsempat hari tu kelam kabut terima berita mengejut tu kan..mmg byk blog tak berupdate, bertahun2 pun ada..rindu nk tgk diorg update, sbb blogger2 tu lah kawan2 sy masa blog sy mula2 nak up dulu..wuwu..skang dah kemas kini, tambah blog yg rajin update je..hehe

    BalasPadam
  27. Saya dah check sekali lagi ni. Memang dah ada dalam bloglist Diana. Blog Diana pun dah ada dalam list saya. Memang tak terkejar tengok member update blog. Saya pun nak je update sehari 18kali tapi takut kawan-kawan yang lari. Tak larat nak membaca. Hihihi...

    Nah, sekali lagi tayang url blog lah ye : http://mummydearie.blogspot.com

    BalasPadam
  28. Count me in. Haritu check masih ada lagi. Saya pon tgh nak update bloglist juga nih.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. http://inibelogcikanggur.blogspot.com/

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)