Advertisement

ads

Contest My Lense Story - PERJALANAN AKHIR NANTI....

Mini Contest My Lense Story ini dianjurkan oleh kizmyself, dengan kerjasama Pingje.Org, Blog Melayu Terkini, Media Info

Assalamualaikum...



Kawan-kawan tahu tak ini apa??
Ini lah antara alatan yang akan mereka sediakan untuk perjalanan akhir kita nanti.
tak ada manik-manik labuci...
tak ada kain bersulam ..
Tak ada eye shadow jenama M.A.C
tak ada bedak compact PIXY yang biasa kita guna seperti selalu..

Perjalanan akhir kita nanti hanya ada kain putih 
waktu itu baru kita sedar kita semua sama sahaja..
Allah tak pandang baju kita yang mahal-mahal..
Allah tak mahu perjalanan kita nanti dengan perfume ratusan ringgit.

SubhanAllah..betapa sayangnya Allah pada kita ..
Hingga kan tak ada yang dibeza-bezakan Nya..

Gambar ini saya ambil ketika menghadiri kusus mandi jenazah
di Masjid Seberang Jaya sebulan yang lepas.
Rupa-rupanya ada banyak perkara yang saya tak tahu..
Bila hadiri kusus yang macam ni banyak benda yang saya belajar..
Alhamdulillah..


sekian...

Catat Komen

13 Ulasan

  1. entah kenapa tetiba teringat arwah ayah...
    apapun gud luck untuk kak diana. entri yang terbaik

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah dapat belajar ilmu macam ni

    BalasPadam
  3. Baru dpt berita husband mmbr mninggal..baru ja kawen seminggu..

    BalasPadam
  4. Teringat dengan kematian.. :(

    BalasPadam
  5. kalo bab mcm ni tetibe rsa sebak :(

    BalasPadam
  6. All the best... ini sesuatu yang mulia... tahniah...

    BalasPadam
  7. tiba-tiba...terasa begitu insaf...
    hari2 kita semakin dekat dgnNya..

    BalasPadam
  8. pengajaran yang terbaik :) terima kasih atas sokongan

    BalasPadam
  9. Good luck. Share lah ilmu masa gi kursus tu.

    BalasPadam
  10. Tengok gambar tu separuh insaf mak DR huhu....Terasa amalan yg banyak sangat kurangnya....

    BalasPadam
  11. bagusnya dapat belajar macam ni,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/10/contest-my-lense-story-kaulah-teman.html

    BalasPadam
  12. setiap kali teringat tentang kematian, hati rasa takut dan berdebar2.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)