Advertisement

ads

CONGRATULATION..MALARIA?PUN BOLEH..

Assalamualaikum...



hheheh..Malaria mana la ni??
yang sebenarnya ucapan tahniah ini ditujukan kepada
pemenang hadiah Nobel keamanan
Malala Yousafzai 17.beliau adalah pemenang paling muda 
memenangi anugerah ini.


Malala Yousafzai

sekian...

Catat Komen

12 Ulasan

  1. Typo tu.... kekadang dalam handphone ini kita nak post something jadi benda lain... hmmmppphhh... tapi tu lah... malu kan....

    BalasPadam
  2. Ada gak bc smlm ;)

    P/ s akk ada send ucapan kt sinar.fm ek? Sy dgr dj sebut nama diana rashid smlm ;)

    BalasPadam
  3. kadang2 smartphone pun sewel jugekkkk... hihi

    BalasPadam
  4. Blogger Khai♥Rin : anies

    heheh...dah dekat sebulan tak dengar SinarFm ni..jangan kat sinarFm,no tel nye pun akak tak tau apa dia..hehehe..orang lain kot tu..saja nak pinjam nama akak bagi gelemer la tu..hehehe

    BalasPadam
  5. dah kenapa jadi malaria...hahahahhaha

    BalasPadam
  6. Bab bab pengetahuan am ni okje mmg lambat sikit DR, memanjang tertinggak ketapi....tulah rajin no membaca haha...

    BalasPadam
  7. oh typo.. macam Ros jugak ni. selalu je typo.. hihihi

    BalasPadam
  8. Salam, haha kesiannya nama bertukar sudahhh..hehe

    BalasPadam
  9. La, saya tengok tajuk pun terkejut. Ingatkan ucap tahniah kat penyakit malaria. Apa ke hal pulak...

    Rupanya untuk pemenang hadiah Noble Prize ni. Jauhnya jadi malaria pulak!

    BalasPadam
  10. Ekekeke...malaria pon malaria lah.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)