Advertisement

ads

CHECK KUALITI BLOG ANDA DI CHKME.COM

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama menulis blog teringin juga nak tahu kualiti blog kita..kan??
nak tahu jugak la blog kita ni mesra SEO atau tak??
Manalah tahu kalau ada lagi yang perlu dibaiki.
jadi apa kata check blog kawan2 di chkme.com..



senang je cara nya..
cuma masuk kan url blog korang
dan klik check..
nanti terpampang la peratus kualiti blog korang.
mana yang tak cukup bagus tu kena la
mintak tunjuk ajar  dari  blogger2 SEO yang power2 tu..



kemudian korang scroll sampai bawah dia bagi code ni..
boleh letak kat blog..
Bila nak tahu prestasi blog sendiri
senang nak check nanti..

cuba lah ye..

sekian..

Catat Komen

26 Ulasan

  1. Nak cuba jugaklah lepas ni.....Blog awak camne DR?

    BalasPadam
  2. HAHAHA.. selama ni tak amik kisah pasal SEO bagai. bila gamaknya datang minat nak study pasal SEO

    BalasPadam
  3. bila msa ntah nk stdy psal seo ni ..huhu

    BalasPadam
  4. 100% tu.. Macam mana buat nie.. boleh tolong ajar x?

    BalasPadam
  5. saya pun tak ambil port pasal SEO, berblog ape kenama ntah :)

    btw nice sharing Diana :)

    thanx

    BalasPadam
  6. Nak cuba jugalah lepas ni. Rasanya memang tak mesra SEO pun ^_^

    BalasPadam
  7. amboi diana,power sungguh..100%..cayalah..

    BalasPadam
  8. nampak menarik. nak try la nt :)

    BalasPadam
  9. thanks for sharing...selama ni just update blog je...tak berapa kisah sangat pasal SEO...

    BalasPadam
  10. jap.. nak try.. thanks share.. :)

    BalasPadam
  11. before ni pernah check, markah x penuh. masih lg dlm proses mempelajari seo. sifu hasrul hassan, adib n byk lg sifu lain yg ada sediakan tips seo berblog n penulisan

    BalasPadam
  12. ehhh kene cube ni..
    thanx kak diana

    BalasPadam
  13. Takziah utk diri sendiri - blog saya dapat F+++ dibenci SEO, hehehehehe...

    BalasPadam
  14. Bolehlah cuba nanti. Tq kak diana share

    BalasPadam
  15. Waahh hebat..mest try ni..
    Tq for sharing

    BalasPadam
  16. Datang nak check SEO. Banyak lagi yang perlu diperbaiki. Huhu.

    BalasPadam
  17. Hahaha, dah try, takpe lepas ni boleh diperbaiki lagi maklum jelah blog syok sendiri..

    BalasPadam
  18. Boleh try nti thanks sharing

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)