Advertisement

ads

BLOG BARU NAK UP!

Assalamualaikum...

Sehari dua ni saya suka pulak pergi kat satu blog ni..
Blog baru lagi..
Tapi banyak maklumat2 yang saya dapat..

kenapa saya suka??
sebab loading blog nya laju..
berdezuppp dia pegi..hahah..

Biasa la..blog lelaki..kan?
jangan harap nak jumpa blink sana sini..
tak de header besar2..
tak de kaler2 pelangi ok..

lepas tu dia rajin update..
Ok la..jom singgah blog Parih..
follow dan tinggalkan komen..

sekian..




Catat Komen

23 Ulasan

  1. jap lagi kathy singgah... :)


    kathyrbain.blogspot.com

    BalasPadam
  2. terima kasih kak ! :D hehee . terharu pulak ase . tapi satu perkare saye xtau pulak loading die laju , hehee

    BalasPadam
  3. dah singgah and done follow dah blog parih tu.. hehe. :)

    BalasPadam
  4. Akak, x pnh pun promot blog kite..😭

    BalasPadam
  5. haah la..bedesup je dia pegi..
    byk info plak tu..

    BalasPadam
  6. kalau lambat loading , mmg tak tunggu la

    BalasPadam
  7. suka blog baca perempuan...jarang masuk blog lelaki..tp takpe..sat g singgah...hehehe

    BalasPadam
  8. ok, nanti Ros nak pi jengah .

    BalasPadam
  9. untung la parih, dpt review drpd blogger diana. insyaAllah akan lawat nnt.

    BalasPadam
  10. Salam, wow aku terus terjah blog beliau kerana ko yg suggest kak..haha not bad ;D..blog lelaki mmg xde semua unsur2 kecomelan tu semua, haha senang nak bace :D...eh blog aku laju tak ek loading??

    BalasPadam
  11. Selalu menyinggah blog mak-mak budak. Maklumlah banyak cerita sensasi bersama. Blog lelaki ni memanglah jarang. Takpa sat lagi kalau senang, kita terjah tengok apa cerita!

    BalasPadam
  12. dah terjah.. simple je blog dia

    BalasPadam
  13. Tahniah, tp Cikna lak xsuka blog yg kosong je, simple sngt....'

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)