Advertisement

ads

BERPELUH SATU BADAN KALAU HARI-HARI MACAM NI.

Assalamualaikum..




hui hui hui....Sampai tak sempat nak update blog hari ni..
facebook pun cuit sikit2 je ..
pagi2 pi kedai cari bahan nak masak apa ,
lepas tu boleh pulak Mikhail nak main kat taman permainan..
dari sekejap terus jadi lama
sebab ada yang mai menyembang kat situ..heheh

jam 12 baru kalut nak masak nasik ,lauk bagai..
dah la hari ni ada orang tempah congo bars..
siap masak nasik terus pulun
buat congo bars pulak..

congo bars yang yang ditempah  ada kerak2 atas...entah kenapa anak dia suka kerak2 atas tu..



Ni la baru nak bernafas sikit.
mujur ada entry autopublish tadi.heheh.

Bila dok buat kerja kalut lagu ni
baru la rasa berpeluh habis satu badan..
kalau tak..sambil goreng ayam dok tot tet tot tet dengan smartphone.
sambil tu kaki gedik2 dok rilek sangt..

makna kata kalau nak berpeluh lagi macam hari ni
kena pi menyembang kat taman tu lagi la nampak gayanya..
hahahah...

sekian...



Catat Komen

14 Ulasan

  1. pi nyembang sambil naik buai
    alahai, comelnya

    **wahh ada congo bar ^_^

    BalasPadam
  2. rezeki masuk..alhamdulillah :)

    BalasPadam
  3. hehe pantas je buat keje...hebat2~

    BalasPadam
  4. hehe pantas je buat keje...hebat2~

    BalasPadam
  5. tak apa..,berpeluh peluh rezeki tu :)

    BalasPadam
  6. hehehe lucu je ayat last tu ekeke

    BalasPadam
  7. menyembang time matahari tengah naik memang le berpeluh kak diana..hehehe

    takpe, keluar peluh badan sihat

    BalasPadam
  8. OKje dah ada resepi congo bar tu tapi lum terasa nak buat ....entah bilalah agaknya nak buat

    BalasPadam
  9. p taman pun masyuk juga income tu
    pandai diana cari income
    cam saya ni, tak reti ler

    BalasPadam
  10. Cargo bars...mcm sedap.. Ada resepi x

    BalasPadam
  11. hahahaha,time nyembang pon best jugak kan kak.pas tu kalut,kak, sape tempah congobars tu, maisara ke? hehe

    BalasPadam
  12. Rezeki masuk, badan pun sihat ! kalori dikurangkan... tahniah peluh ! eeee~

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)