Advertisement

ads

BERAPA JUMLAH VISITOR DAN PAGEVIEW BLOG ?

Assalamuakikum...

uv sehingga jam 8 tadi.


Semalam ada yang  berminat untuk beriklan di blog saya bertanya berapa jumlah visitor dan pageview blog ini dalam sehari?Saya dah letak kan maklumat tersebut di dalam entry ini. Sebelum ni saya terlepas pandang benda ni.

Tak terfikir pun nak letak kan maklumat tersebut di post tu.Bila di tanya baru gelabah nak screen capture bagai.Harap2 ianya membantu anda2 yang berminat menggunakan blog sebagai medium pengiklanan  untuk memilih blog yang sesuai .

Tak pe la..lepas ni kena la rajin2 update prestasi blog kat entry tu.Mudah orang nak memilih dan memutuskan sama ada nak guna blog kita atau tak..kan??

Kalau dia tak tahu berapa jumlah pengunjung blog kita macam mana dia nak yakin blog kita mampu memperkenalkan produk nya pada orang lain..kan??kalau kita sendiri pun mesti lah nak beriklan di blog yang ramai pengunjung.baru lah berbaloi dia nak bayar.

sekian..




Catat Komen

26 Ulasan

  1. banyak tu diana
    jauh saya nak kejar =)

    BalasPadam
  2. ramainye pembaca akak. jauh tak terkejar saya :)

    BalasPadam
  3. Wowww..sangat lumayan tu...Nanti bolehlah berikan sikit kat saya.....

    BalasPadam
  4. blog cik nor tak ramai pon..huhu

    BalasPadam
  5. Tinggi juga tu Diana. Kakcik nak dapat 500pv dalam tempoh 24 jam pun payah...

    BalasPadam
  6. dulu rajin juga hari2 check uv. skang dah tak rajin sgt. smeinggu 2-3 kali je check

    BalasPadam
  7. Tinggi nye pv blog... terbaik dah pv.. cuma uv tu.. hmm... apapepun tahniah .. saya punya x boleh lawan lagi akak.. :")

    BalasPadam
  8. pergh...tu belum peak hour lagi tu...best2!!

    BalasPadam
  9. unique visitor tu yg mengancam perrghhhh tahniahhh!!

    BalasPadam
  10. tahniah...
    aida plak jarang cek. tak tahu la ramai ke visitors :)

    BalasPadam
  11. pageview blog diana ni memang tinggi..terbaik

    BalasPadam
  12. Betul tuh...pentingnya uv n pv nih

    BalasPadam
  13. Salam, yup betul tu!! tp blog kak mmg sesuai org beriklan, setiap entry byk je komen aku tgk, means org seronok bace dan beri feedback..tahniah!! :D haha

    BalasPadam
  14. dulu rajin buat review produk. skrg dah slow. klo trafik masyuk, blh akak try apply iklan geniee. memang masyuk hari2.

    BalasPadam
  15. Masyukkkkk tu namanya DR...org dah start bertanya.....Semoga berjaya yer.Pandai awak memanfaatkan blog yer

    BalasPadam
  16. Banyak UV tu....tahniah ye....:D

    BalasPadam
  17. memang banyak UV blog akak ni...kalau sy ni...tak tahu nak percaya mana satu...stats Nuffnang tunjuk lain...stats kat dashboard blogger.com pun tunjuk lain...google analytics pun tunjuk lain...mana satu nak ikut ? huhu

    BalasPadam
  18. Tahniah... all the best Diana.. :)

    BalasPadam
  19. Blog kakdina PV tinggi!! deno tak tinggi sangat.. huhuuu

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)