Advertisement

ads

MALEFICENT...

Assalamualaikum...
saya dan anak2 suka tengok filem Maleficent..
dah beberapa kali jugak la dok langgan kat astro ..
aampai dah boleh hafal pulak skrip nye..
heheh

Habis je mabuk filem tu beralih pulak ke games Maleficent  ni




Nak ikut bermain?
sila download kat google play store ye..
best jugak..
lebih kurang macam game candy crush je..
tapi lagi best kot..
dah berapa bulan main game ni
baru dok kat level 196..
heheh..

Sekian..


Catat Komen

6 Ulasan

  1. Hebatnya main dh level 196. saya jarang main game sampai level beratus2.. masuk puluh2 je dah uninstall...jenis tak bersungguh kot kalau pasal game ni..

    Peminat betul nampaknya ni

    BalasPadam
  2. SERONOKNYA DPT PLAYGAME YA..MMG RALIT...

    BalasPadam
  3. hahahaha sama !! suka tengok Maleficient... wahhh ada game ke...?? ok donlod skarang gak...

    BalasPadam
  4. suka juga tengok cerita maleficient ni..best kot!.siap ada game lagi ni..ala² CC

    BalasPadam
  5. cite tak pernah tengok lagi
    apatah lagi games dia...hehe

    BalasPadam
  6. Anak-anak saya pun suka Maleficent ni. Asyik-asyik sibuk dok cakap pasal Aurora. Si Abang sampai google pasal Aurora tetiba keluar Aurora Borealis pulak. Okey, dah keluar tajuk!

    Saya pun baru je langgan kat Astro tu. Tengok sampai lebam selama 2 hari. Saya memang suka Kak Jolie kita tu!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)