Advertisement

ads

APA YANG BESTNYA TENTANG FILEM HINDUSTAN

Assalamualaikum..'



daripada tadi lagi sya dok hadap laptop ni..
Ingat nak update entry baru la..
tapi dok hadap sekali dengan hindustan kat tv ni
sampai ke sudah dok habis dengan ghenyih ja..hahha..
Entry satu  apa pun tak siap..


Penangan hindustan  ni memang kuat la
di kalangan ahkak2 macam saya ni..
ada juga yang tak minat..
saya pun bukan semua filem hindustan saya tonton..
lagi2 kalau pelakon baru..
erm...tak boleh nak layan langsung..

Lain la kalau Abam Amir khan ka..
Oppa Sharukh Khan ka..hehehe
Kajol ka..Aiswarya rai ka..kan??
Kalau hero sekarang ni pun yang saya suka entah apa namanya tu..
yang dulu bercinta dengan Karena Kapor tu..


Apa yang best tentang filem Hindustan 

Apa yang best nya??
dah tentu la fantasi nya tu..
pelakon2 yang cantik dan sasa..
Ada nyanyian2 merdu dengan pemandangan yang indah2.
Cuma fesyen nye  je tu yang agak melampau sikit la..
kalau filem2 hindustan awal tahun 2000 dulu jarang nak ada yang fesyen melampau ni..
tapi 2,3 tahun ni memang fesyen nya agak keterlaluan,
lagi2 part menyanyi tu..
ermm..seram ahkak rasa!



Ini antara filem lama yang paling saya suka..
Dilwale Dulhania Lejayenge..
Mai ulang 4,5 puluh kali pun saya hadap jugak..
jangan tak tau,saya boleh ikut nyanyi sama semua lagu dalam filem ni tau..
hahahah..


sekian..

Catat Komen

16 Ulasan

  1. haha, ni mesti tengah tengok ghajini kat tv3 kan? saya suka sebab dialog diorang berseni, pastu pandai je buat scene yang buat orang berangan-angan..hahah

    BalasPadam
  2. hihi... naseb tak minat hindustan :) boleh ngadap laptop

    BalasPadam
  3. wah suka layan hindustan ya...best juga sesekali..

    BalasPadam
  4. cita hindustan ni kalau dah start terjebak tengok, mesti susah nak angkat punggung. harus tengok sampai habis jugak :(

    BalasPadam
  5. setuju kak.. cite hndustan dlu lg syok kot.. hehe

    BalasPadam
  6. budak2 mua pon tengok jugak . contoh , kawan parihh

    BalasPadam
  7. yg dlu tu kte suka lg..yg skrg ni mcm dh kebaratan sgt...

    BalasPadam
  8. sama! saya pun minat hindustan shah rukh khan amir khan aishwarya kajol rani..klu diorg brlakon mst nk tgk jgk.pelakon2 baru tu kureng sket la..best yg lama2 ni jgk :)

    BalasPadam
  9. cerita hindustan skrg, dah tak menyengat mcm dedulu punya..

    BalasPadam
  10. Samalah..sy pun leh hafal lirik lagu hindi...pelakon skang byk yg pakaian dorg seksa...

    Hero yg bcnta dgn kareena kapoor dlu nme dia shahid kapoor

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Salam singgah malam sis...dulu Diana minat sangat tengok cerita hindustan ni tapi sekarang tak berapa dah...

    BalasPadam
  13. Sha pun penggila hindustan... ada Kareena Kapoor... Rani Mukheerji... Hritik Roshan... Salman Khan.... Shahrukhhan... ohhh mengadap TV tak hingatttt.... lepas tu feeling2 laa macam kita heroin tu... huahuahua

    BalasPadam
  14. Saya pun suka filem hindustan sebab filem diaorang ni unik dan boleh di bawa ke peringkat antarabangsa..Depends pada jalan cerita la kan..Saya pun nengok gak filem nya..Tapi filem Ghajini semalam antara yang saya minat...Senang kata filem hindustan ni semua ada mesej..

    BalasPadam
  15. suka tengok cerita hindustan zaman kegemilangan SRK dan seangkatan dengannya.

    BalasPadam
  16. Diana, kita tak sehaluan. Keh3x.

    Saya memang tak minat cerita Hindustan. Saya tak tahan disajikan dengan adegan nyanyian tak kira apa pun situasi. Lepas pak mati pun ada nyanyi lagu dalam hujan sambil merintih mengenang nasib diri. Aduhai... Lagi satu, dalam satu lagu tu tukar baju pun 18kali, lagilah saya tak tahan. Durasinya pun ya juga. Penat tunggu nak habis. Tapi dulu minat juga SRK. Yalah, asal hero encem sikit je terus masuk carta hati. Tengok tak juga. Nak tahu gosip jek!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)