Advertisement

ads

APA YANG ANDA BOLEH BUAT DENGAN BATU??

 Assalamualaikum...

Bila2 saya ke air terjun saya nak cari la batu2 bulat yang macam ni..
tapi nak cari yang besar2 sikit..


Saya nak buat macam ni...


cantik kan??saya memang suka kaktus..
tapi bahaya nak tanam banyak2 sebab Mikhail ni dia suka pegang2 pokok bunga.
kalau ada yang macamni..cantik..kan?/

Guna cat je..
lepas tu isi pasir dalam pasu.
kemudian cucuk2 je batu tu..

cantik..kan??

sekian..


Catat Komen

16 Ulasan

  1. idea menarik ni. boleh buat hiasan kat dalam rumah bg org macam saya tak minat bunga.. boleh la ajak asben gi sg pisang cari batu

    BalasPadam
  2. Wah.. saya suka ni..mmg nampak kreatif

    BalasPadam
  3. kreatif ni...sesuai untuk rumah yang ada ramai budak kecik ;)

    BalasPadam
  4. Mcm nmpk real juga .... kreatif :)

    BalasPadam
  5. wow.. memang nampak mcm kaktus la kak :)

    BalasPadam
  6. Kreatifnya.... terima kasih kerana berkongsi....

    BalasPadam
  7. Kreatifnya.... terima kasih kerana berkongsi....

    BalasPadam
  8. kreatif sangat..letak kat meja okay ni..tapi kalau real lagi natural :)

    BalasPadam
  9. ha'a cantiklah!
    saya pun tak penah terfikir nak gini

    BalasPadam
  10. Salam, wahhh cmni aku pun nak buat..tak pernah terfikir pun haa...tapi kesian pokok kaktus yg sebenar, mesti dia cakap 'aku pun manusia nak buat klon..hahah'

    BalasPadam
  11. Sangat kreatif! Tak pernah terfikir pun tau, Diana. Ni kalau letak kat atas meja di pejabat, mahu lebih ceria saya blogwalking sebab mata tak penat. Eh, bukan lagi nak bekerja yek!

    BalasPadam
  12. kak diana buat ke ? cayalah . parihh buat menara batu je kat tepi sungai . huhuu

    BalasPadam
  13. sangat kreatif..tak terpk dek akal saya..lepas ni boleh cuba ajak anak2 buat sama :)

    BalasPadam
  14. Wah, memang kreatif dan cantik! :D

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)