Advertisement

ads

AKTIFKAN NUFFNANG MOBILE ANDA

Assalamualaikum...

pernah tak bila awak buka blog dekat tab atau samartphone,
iklan tu tak keluar??
kalau gitu mesti awak lupa nak s\aktif kan iklan awak tu.
caranya awak masuk kat akaun nuffnang awak 
klik kat "manage blog"

nampak tak kat tempat bintang2 iklan tu??
macam gambar bawah ni??


Klik je kat "add mobile ad" tu..
nanti dia bagi la code untuk awak masuk kan kat html blog awak.
ada cara2 nya sekali dia tunjuk..
lepas tu keluar la iklan awak tu..

Baru la orang boleh klik2 iklan walaupun dok online dalam keta je..heheh

selamat mencuba..

sekian..

Catat Komen

14 Ulasan

  1. baru tau.. terima kasih bagitau :))

    BalasPadam
  2. ada check aritu tp saya x buat lagi..patut le kan x kluar iklankat enpong

    BalasPadam
  3. Laaaa... dah masuk 3 tahun ada blog, hari ini baru tau... terima kasih Diana...

    BalasPadam
  4. thanks for sharing...baru tau ni

    BalasPadam
  5. oo haah kan..x terpk lak nk klik add mobile add tu..haha thanks kak! :)

    BalasPadam
  6. Oooo..baru tau!
    TQ bagitau!
    Patutlah Nuffnang saya tak beribu ribu ringgit, lupa aktifkan...bahahahaha

    BalasPadam
  7. Ok terima kasih atas tunjuk ajar diana....

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)