Breaking

Tuesday, 28 October 2014

3 BLOGGER YANG SAYA KAGUMI

Assalamualaikum...

Ayat kemain  kan??heheh..


Dah masuk 4 tahun lebih saya dalam dunia blogging ni ,banyak juga la blog-blog yang saya ikut dari awal dulu sampai sekarang dan ada antara mereka yang saya sangat kagumi.Nak tahu siapa??

1-Lyaafrina
Siapa yang tak kagum dengan ketabahan wanita bersemangat waja ini.Dugaan apa yang dia tak tempuhi?Hinggakan rakan-rakan blogger yang lain pun turut sama merasa sakit nya bila dia dilanda kesusahan.tapi setiap coretan nya betul-betul mengajar kita untuk cekal kan hati,terus sabar dan tenang.

2-Blog coklateyes
Siapa kata wanita berbadan besar tak boleh berjaya?Dengan semangat dan keberanian gadis comel ini berjaya menapak dalam setiap bidang yang dia minati.Dari pengacaraan dan sekarang dah berjinak-jinak dalam perniagaan.

3-Dari jari-jari halus ku
Seorang lagi wanita hebat.Sentiasa bersikap positif dan selalu berkongsi rutin harian nya yang banyak memberi inspirasi pada wanita lain supaya walau sesibuk mana pun penampilan diri tetap perlu diutamakan.Siapa sangka wanita cantik ini sudah berusia 41 tahun??



Itu lah 3 blogger yang sangat saya kagumi..Walaupun mereka bukan lah blogger yang sebaris dengan nama-nama besar tapi semangat mereka cukup besar , kuat  dan boleh menjadi ikutan  wanita lain.



Contest Blogger Yang Dikagumi ini dianjurkan oleh Nadot.mydan ditaja oleh Ejam Othman & Hey.my.

sekian...

28 comments:

  1. contest rupanya
    nama blogger yang disenaraikan tu tak penah kenal
    nanti nak p terjah =)

    ReplyDelete
  2. Good luck. Blog lya memang selalu baca. Nak terjah lagi 2 tu.

    ReplyDelete
  3. nama2 blogger tu mmg akak slalu terjah dulu. now nak pergi terjah balik lepas 2 tahun tak berblog hehehe :)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...senyum smpi ke telinga blogger2 kt ats tu...

    ReplyDelete
  5. semua kita suka.....memang baca cita dorang tak jemu....

    kak alin pun kagum ngan blog awak diana...berterus terang...hehehehe

    ReplyDelete
  6. boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

    ReplyDelete
  7. boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

    ReplyDelete
  8. boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

    ReplyDelete
  9. nak kenal mereka juga..
    oo contest ke..baru tau

    ReplyDelete
  10. nasib baik takleh post gambar thumbs up kat komen ni ha... :p

    ReplyDelete
  11. Wah..ada contest mcm ni. LYA sy memang sangat setuju.. mmg kagum dgn kekuatan mental dia..mmg kagum.sangat.

    ReplyDelete
  12. Gud luck..setiap kita ada kelebihannya..

    ReplyDelete
  13. tq join Diana! serius tak pernah tersinggah blog mereka-mereka dalam senarai ni. Tq memperkenalkan blogger-blogger yang positif macam diorang untuk dijadikan inspirasi yang lain.. InsyaAllah akan terjah blog diorang nnt :)

    ReplyDelete
  14. ooh..contest..hihi..oklah mana2 pun janji halal..hehehe..tapi bagus jugak diana buat entri ni sebab akak klik kat link dari jari-jari halusku, lorrr...rupanya blog misz eila..dah lama benar tak masuk blog dia..daripada tahun 2012 kot..fuh, lama betul..

    ReplyDelete
  15. menarik jugak ni nak jalan2 blog diorang :D

    ReplyDelete
  16. Blogger pertama n kedua sy kenal..yg ketiga xkenal lg..nti nk terjah

    ReplyDelete
  17. kagumi mereka juga..contoh blogger yang terbaik :)

    ReplyDelete
  18. Salam, haaa kalau aku masuk contest ni, blog kau mmg termasuk sekali, sbb aku suka blog kau kak..haha

    ReplyDelete
  19. contest rupanya.. goodluck kak :)

    ReplyDelete
  20. Bolehlah terjah blog mereka lepas ni DR

    ReplyDelete
  21. Waaa .. ada nama Kc. Tq Diana sbb kagum dgn Kc. Baru ingat nak tanya kenapa tanya umur .. dah tau dah jwpn. Hehe.

    ReplyDelete
  22. oh, saya tak tersenarai. Sedih.. ~~

    eheee.,. tipu je. Lya mmg patut dikagumi. Tapi yg 2 lagi tu belum pernah baca. nnt boleh le singgah. Good luck diana.

    ReplyDelete
  23. Lya tu saya taulah. Selalu juga singgah di blognya. Memang kagum dengan semangat kental Lya yang masih muda ni. Tabah sungguh menghadapi setiap dugaan yang datang. Rasa malu pulak pada diri sendiri yang tak tahan ditimpa dugaan. Lagi dua tu tak pernah dengar. Nak gi menyinggahlah nanti!

    ReplyDelete
  24. Mungkin saye baru pertama kali singgah disini, tapi saya melihat blog ni bagus dan rajin. Curhatannya juga cukup bagus, maaf minta kunjungan balik di : Kamar Set Minimalis Mewah Jepara

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox