Advertisement

ads

22 GAMBAR PERKAHWINAN MAT REDHO,JUARA FEAR FACTOR MALAYSIA MUSIM KE 2

Assalaualaikum...

Dah kahwin pun dia..
Agaknya Erin Malik dan Mat Redho ni
masa tau2 je menang Fear Faxtor Malaysia tu terus  set tarikh nak kahwin..
hahahha..
Bagus la..kan?ada duit terus kahwin je..nak tunggu apa lagi..
Jom kita tengok gambar2 perkahwinan Mat redho bersama 
pasangan nya Nureain..






Ini lah mereka2 yang terlibat dalam mencantik kan gambar -gambar pasangan raja sehari nih..
kalau nak gambar2 yang cantik macam ni bloleh la contact diorang..
memang cantik gambar2 nya..



Thankyou and a big applause to the team,@clickerstudio for the owesome photos on my big day! Reception of Redha & Nureain Make up by@tiarzainal Hairdresser by @miedydanielPhotobooth by @kotakkayudeco Beautifull Dress by@emma_wf Exclusively update by @clickerstudioBeautifully captured by @clickerstudio Videography by @clickerstudio #NRspreadtheloves 















pada yang tertanya2 ni kat mana??
cantiknya tempat ni..nak jugak..:p
ok..ni seisifotografi ni diadakan di Gua Damai..Batu Caves





Semoga berbahagia lah pasangan ini selamanya..
selamat pengantin baru dan 
semoga rumahtangga yang dibina kekal sejahtera..

sekian...

Catat Komen

23 Ulasan

  1. X brapa kenal, tp rasa mcm pernh tgok.
    Ambil gmbr pun ala2 fear factor2.
    Lawa2 juga gmbr..
    Pengantin pun sama2 tinggi lampai..

    BalasPadam
  2. X brapa kenal, tp rasa mcm pernh tgok.
    Ambil gmbr pun ala2 fear factor2.
    Lawa2 juga gmbr..
    Pengantin pun sama2 tinggi lampai..

    BalasPadam
  3. gaya mcm fear faxtor juga ..ada tali , bukit bukau.

    BalasPadam
  4. masa saya tengok mat redo ni dengan erin bergandingan,saya perasan yg mat redo ni sangat caring, kiranya dia tolong erin tu..
    dah nampak dah dia tu jenis camne kan..so sweet..caring tu..

    BalasPadam
  5. oh depa yg menang FF tue ker..baru tau...sweet gambar drg

    BalasPadam
  6. Awesome..... dan unik... lain dari yang lain

    BalasPadam
  7. wah..lain dr yg lain outdoor photoshoot pasangan ni..cantikk..semoga berbahagia..

    BalasPadam
  8. wah... nice to see... semoga berbahagia redho & ain

    BalasPadam
  9. tahniah..selamat pengantin baru mat redho..:)

    BalasPadam
  10. cantik2 semuanya...slmt pngntin baru...tahniah.

    BalasPadam
  11. cantik.. tahniah bt kedua pasangan..

    BalasPadam
  12. kebetulan jodoh serentak ye
    erin kahwin, dia pun kahwin
    saya tengok fear favtor hak yang musim yang tu
    agak benci dengan karakter erin time tu...hehe

    BalasPadam
  13. Tak tgk pon fear factor. Selamat pengantin baru buat mereka.

    BalasPadam
  14. Tahniah utk mereka berdua....Mentang mentang le Redho tu menang x factor...photoshoot pun kat gua hihi

    BalasPadam
  15. smart giler gambar kahwin dorang ni..erin malek pon kawen jugak kan..patutlah grand semacam, duit menang fear factor dah masyukk lah tu..hehe

    BalasPadam
  16. Macam tak kenal je..hehee
    ke sebab tak layan FF ni tu yg tak kenal :D

    BalasPadam
  17. kemain gambor...fear factor jugak theme dia...haah memasing kawin pas menang ye..hehehe

    BalasPadam
  18. Tahniah, baru prsn tarikh kawin diaorg lbih krng....;-)

    BalasPadam
  19. Salam, whohoo~serius aku xkenal siapakah Mat Redho ini, sbb aku xtgk fear factor kot? dia ade berlakon tak? hehe..tempat dia shooting tu mmg gempak lah, cntik! :D

    BalasPadam
  20. tahniah untuk mereka..dua dua menang terus kahwin je kan..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)