Advertisement

ads

WAJAH BARU WWW.DIANARASHID.COM

Assalamualaikum..

Ha..cemana??
Suka tak dengan blog saya yang
Berwajah baru ni..
Baru nampak macam blog perempuan..kan?




Ye la..
Wajah lama dulu
Tu dibina oleh blogger lelaki.
Kali ni buat sendiri pulak.
Tak nak la syik menyusahkan dia je.
Lagipun banyak dah yang saya belajar dari dia..
Jadi kena buat sendiri la kali ni.

Tinggal nak kemas kan sikit header tu je.
Itu nanti2 la buat.
Harap awak2 suka ye.
Kalau ada apa2 cadangan bagitau la ye..

Sekian..

Catat Komen

17 Ulasan

  1. Alolololo tantiknyaaaa. Pink pink gitu ! Perempuan habes kak. Hahahaa. :D

    BalasPadam
  2. Ahah, barulah terserlah sifat kewanitaan tu *__*

    Lagi kemas dan lagi tenang rasanya hati bila singgah ke mari. Maklumlah warna pink, siapa tak suka. Feeling-feeling muda tau kalau nampak warna pink ni.

    Pandailah Diana rombak sendiri. Kalau saya, dah tentu terdelete terus blog :(

    BalasPadam
  3. Blog lya x smpt g nak edit so serius memang cntik

    BalasPadam
  4. yeayyy kaler pink..cantik la..terserlah keayuanmu..huhu

    BalasPadam
  5. napa gambar akak tak senyum... br kena dengan senyum2... hihihih

    #imladyadie

    BalasPadam
  6. Salam, akakkk......senyum sikit~~~ tatot~~~ wuwu..hahaha..okay, first..sangat terkejut dan tak biasa plak, sbb dulu hitam, skang dah bertukar menjadi cerah dan terang-benderang sgguh! Hahaha..tp xpe, akan ku cuba membiasakan diriku ini..haha..pandainye ko buat sendiri kak! Nice :D

    BalasPadam
  7. cun.. pink kaler gitu.. tpi muka msm pulak..

    BalasPadam
  8. comel sangat pink color
    baru perasan maisarah memang saling tak tumpah macam wajah ibunya :)

    BalasPadam
  9. memang berubah habis ni.. kikikiki..

    cantik dan menawan.. :)

    BalasPadam
  10. Salam K.diana..
    cantik.. dan kemas..
    terer akak wat sendiri.. :))

    BalasPadam
  11. Hilang ingatan dah blog sebelum ni warna biru yeh DR....Wah dah pandai le kiranya mendeko ni....cantik lembut jer warna pink dia

    BalasPadam
  12. Tetap ceria..selamat masuk geng pink.hihi

    BalasPadam
  13. Deno suka wajah baru blog akak.... Weeeeeee

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)