Advertisement

ads

SHOUTBOX BUSUK.org NI DAH TAK BOLEH GUNA KE?

Assalamualaikum...



perasan tak dah dekat seminggu lebih shoutbox busuk.org tu dah tak keluar apa2..
rasa sedih la jugak sebab saya suka blog saya ada shoutbox.
senang bagi mereka2 yang mahu kata apa2
perkara2 yang tak berkaitan dengan entry di main page
atau  untuk  tanya apa2 pada saya..

Ada jugak yang nak iklan kan apa2 di shoutbox/
Tak de halangan di pihak saya.
rezeki masing2..
Kalau rezeki awak ada kat shoutbox tu,
itu bahagian awak..Allhamdulillah.

Asalkan jangan jual ubat seks dan berkata 2 lucah dah la..

Saya sedang mencari shoutbox yang
bagus untuk saya letak kan di sini.

Saya tak kisah kalau ada orang tak suka letak shoutbox.
masing2 ada pendirian..
dan jangan perlekah kan kalau awak suka dan tak suka.


sekian...



Catat Komen

21 Ulasan

  1. agakya busuk dah kena virus..
    pasal link dia jugak masuk iklan google yg bukan dr blog kita..

    BalasPadam
  2. rasa macam lama sangat shoutbox ni camtu..terus buang je..akak gantikan dengan shoutbox lain pun boleh

    BalasPadam
  3. kena cari shoutbox lain la nampaknya kak...

    BalasPadam
  4. betul tu kene cari shoutbox lain..

    BalasPadam
  5. dah lama busuk tu bermasalah..kejap ok kejap tak...akak buang terus...

    BalasPadam
  6. lama dah tak guna wiget tu!!

    BalasPadam
  7. Cari ajelah shoutbox lain Dee. Mungkin juga yg ini dah tak mesra pelanggan..

    BalasPadam
  8. saya suka blog saya ada shout box, tapi ketidakrajinan nak pegi cari shout box yg okay dan juga nak setting2 tu membuatkan shoutbox tu takde kat blog. hehe.

    BalasPadam
  9. smlm bru yui buang..tgh berkira nak guna yg mana..huhuh

    BalasPadam
  10. Dulu saya pernah pasang, tapi bila banyak sangat yang taruk iklan ubat kuat, terus saya buang sampai sekarang.

    BalasPadam
  11. Busuk.org dah kena virus... dorang punya site pun dah tak boleh bukak... try pakai yg lain diana... boleh google... :D

    BalasPadam
  12. ntahlah... langsung tak boleh guna, mama tukar cbox. hihi

    BalasPadam
  13. dulu I ada juga letak
    now I tak letak dah :)

    BalasPadam
  14. Tak pernah letak shoutbox kat blog so tak pasti apa yang berlaku. Yang shoutbox kat side bar blog ni nampak okey je, Diana.

    BalasPadam
  15. Yelah DR perasan gak ....yg perasannya tu bila tgk komen dar cik Nor tak bertukar . Berhari jugaklah dah...
    Setuju...ada shoutbox ok jugakkan DR...Bokeh nak chat hehe

    BalasPadam
  16. salam K.DIana..
    rasenye server busuk ade probs kut..ari tu baca kat status surialekatlekit blog kena malware sbb gadget ping busuk.. blog cma pun ade jugak keluar pop up virus detected..remove jap ..

    BalasPadam
  17. prasan jugak...tp sy gune cbox je

    BalasPadam
  18. dah lama buang ape2 shoutbox ke cbox..tak tahu nape tak pakai..padahal best jer ade tu pon..boleh merapu meraban..haha..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)