Advertisement

ads

SENARAI BARANG YANG WAJIB DIBAWA KETIKA BERCUTI

Assalamualaikum..



Esok last sekolah..
kemudian start la cuti sekolah untuk anak2 kita ni.
agak2 kemana kita nak bercuti nanati ye??
tapi apa barang2 penting yang perlu di bawa??
mungkin senarai di bawah
boleh jadi rujukan untuk semua yang nak pergi makan anagin..

1-tank top untuk lelaki
dan t-shirt lengan pendek  untuk wanita

2-cardigan

3-jeans

4-skirt labuh

5-sweter atau jaket

6-blous

7-sandal dan kasut

8-aksesori;cermin mata.topi dan beg kecil

9-pakaian dalam dan tuala kecil

10-powerbank ,kamera dan monopod

selamat bercuti...

sekian...

Catat Komen

17 Ulasan

  1. Kena tmbh lg tu senarai kalu bwk anak2..hihi..

    BalasPadam
  2. Kamera dgn Powerbank memang wajib bawa, kalau tidak boleh menangis. Haha

    BalasPadam
  3. skrg ni ramai dok fokus bawa monopod, hukk...

    BalasPadam
  4. Nak bercuti ke mana sis?
    Jemput singgah blog kathy

    kathyrbain.blogspot.com

    BalasPadam
  5. amboi, mood bercuti yer... selamat bercuti yer ;)

    BalasPadam
  6. seronoklah cuti sekolah seminggu ni kan..

    BalasPadam
  7. kalu sy wajib bantal busuk hahaah

    BalasPadam
  8. Takde plan lagi nak kemana cuti ni

    BalasPadam
  9. saya kalau cuti tak pernah bawak skirt...pernah tengok this girl pakai skirt labuh jalan-jalan kat ladang teh cameron..tak mampu saya nak buat gitu..huhu

    BalasPadam
  10. plan mcm nk bwk danish mandi laut..xtau jd ke x..
    selamat bercuti kak..

    BalasPadam
  11. zmn skrg power bnak mmg pnting hehe

    BalasPadam
  12. Budak sekolah nak bercuti tapi mak budak dah excited sangat rasanya. Cam tak sabar je nak dengar loceng sekolah anak berbunyi pukul 6.15 petang ni. Eh, plan pun takda lagi. Over je lebih-lebih :)

    BalasPadam
  13. Tak pkanpun nak cuti sebab anak nak peksalah DR....

    BalasPadam
  14. pehh monopod. xbrcuti pon kak. adek bru masok sem bru.. masing2 da besa kan.haha.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)