Advertisement

ads

SAYA SEDANG.....

Assalamualaikum..

Saya tengah kaler2 blog ni..
tak tahu la jadi rupa apa nanti..
saya nak boh warna pink ..
hehhe...


Harap2 cantik la..
Buat kerja sambil melayan anak2 ni paham2 je la..
kejap berenti mendodoi anak,lepas tu berhenti jap melukis  pulak..
lepas tu sambung balik..
tak lama pulak berhenti lagi 
dok belek2 muka comot anak2..
hahaha...

Jadi paham2 je la..
hasil nya mungkin lambat sikit la nak nampak pun..
bersabar je la semua ye
bila masuk blog ni ,
tetiba sakit mata dan rasa semak ..


sekian..

Catat Komen

18 Ulasan

  1. X pasan plak blog diana jd cemane...sbb bw guna henset jer..haha..

    BalasPadam
  2. comel juga, ada pink2 color :)

    BalasPadam
  3. Betul tu bunda pun bw gune henset..nanti boleh tengok kat pc....

    BalasPadam
  4. hehehe...slmt menconteng blog ye sis

    BalasPadam
  5. Kita dah nampak dah aura aura pinkish tu. Ehem. Antiknyeeeee. :D

    BalasPadam
  6. Pelan2 buat nnt berjaya gak tu hihi

    BalasPadam
  7. Oh tengah main kaler-kaler ya? Baik-baik jangan tersilap kaler pulak :)

    Takpalah buat slow-slow. Biar slow asal ohsem hasilnya.

    Biasalah bila buat kerja dengan anak-anak. Memang buat, berhenti, buat, berhenti aje kerjanya.

    BalasPadam
  8. hahaha...tak yah pening sangat kak..suh maisara je kaler2 blog akak ni..maisara kan kreatif. hee

    BalasPadam
  9. Dah lama tak kaler2 blog. Rasa macam nak tukar cat gak tu. Nak buat sendiri tak reti...huhuhu...

    Kalerkan umah kita skali...hehehe...

    BalasPadam
  10. conteng jangan tak conteng..hehe

    BalasPadam
  11. tak pernah blog akak jadi pink..selalu biru je :) cantik!

    BalasPadam
  12. Sungguh ladies kak...aku tgh bukak blog kau tadi, pastu aku buat kerja jap...then dah siap, aku sambung BW...then terpaku jap bila nampak blog kau, hilang ingatan jap ni blog sape..hahah blog kau rupanya..haha :D nasib ade tagline senyum2 tu :D

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)