Advertisement

ads

SAYA DAPAT HADIAH PHOTOBOOK WORLDWIDE DARI LYDSUNSHINE

Assalamualaikum...



Dah sampai pun anak-anak saya punya photobook..
Mula2 dulu macam mimpi2 je yang si Lyd ni nak bagi
hadiah photobook sebab satu komen kat salah satu entry dia..
Bayang kan la siapa tak terkejut..
dengan hanya satu komen yang entah apa2 je
dah boleh dapat hadiah photobook.
bukan satu tapi dua..hehhehe..


terima kasih Lyd..
walaupun banyak rintangan dan dugaan nya..kan??
Tuhan saja yang tahu ye dak??ekekek..
harap2 Lyd tak serik nak bagi hadiah photobook lagi
pada blogger2 ni..:P



saya cukup puas hati dengan hasilnya..
memang saya dan suami suka sangat hasil kerja photobook worldwide ni.
Ada dapat kad diskaun ni ingat nak buat untuk saya dan suami pulak l;a.hahah.
kalau siapa2 yang nak tempah photobook
boleh la lawat laman web photobook worldwide.

zaman sekarang sangat sedikit orang yang pakai album gambar macam dulu2 tu.
sekarang semua nak photobook je..kan??

terima kasih Lydsunshine dan Photobook worldwide.

sekian..

Catat Komen

15 Ulasan

  1. zaman sekarang malas nak pi cuci gambaq dah... edit2 kat online jab. bayar pastu sampai kerumah. zaman sekarang mana ada pakai camera filem lagi kan.. semua digital

    BalasPadam
  2. saya pun pernah guna hikmat diorang
    puas hati sangat
    harga dia boleh tahan juga
    tapi kena pandai pilih time promosi

    BalasPadam
  3. Hahahaha...Sally setiap kali g konsert buat photobook...akak, kalau nak murah beli voucher kat Groupon.my...skrg harga dia RM5.10 je...belum masuk postage RM8...murah dah tu kak! :D

    BalasPadam
  4. Saya suka photobook tapi belum ada lagi ni..Tak tau la bila nak buat huhu

    BalasPadam
  5. Hehehe, syukurlah awak suka. Nak transfer gmbr ni kemain byk halangan. Nnt memori card tu saya pulangkan balik ye. Tak perasan dlm smapul surat tu awk sertakan sekali setem 80sen. cam comel je. terima kasih juga sbb rajin komen kat blog saye.

    BalasPadam
  6. oh, lupa nak ckp... hasil kerja saya tu. bukan hasil kerja photobook. Derang hanya print je. Kehkeh.

    BalasPadam
  7. Sekarang ni macam2 boleh buat kan.. sediakan duit jer

    BalasPadam
  8. Salam, haha wah bestnye..barang2 free ni mmg aku suka lah kak, lagi2 kalau tak sangka boleh dpat..haha..skang mmg trend photobook ni, cuma aku xminat sgt, aku dpd dulu sampai laa ni still cuci gambar yg sekeping2 tu...cuma tak beralbum..haha dah tebal dah aku kumpul tu, album kosong mahal lahh~ haha

    BalasPadam
  9. Huhuhu. Saya pun dapat tapi dek suka buat kerja last minit, sampai penhujung tarikh pun tak buat-buat. Dahlah eksyen, boleh je suruh Lyd buatkan tapi tak mahu nak buat sendiri macam terrorlah gamaknya. Dari hujung tudung sampai hujung stoking Lyd kena minta maaf. Orang dah beri percuma tapi tak juga buat. Sedih :(

    BalasPadam
  10. tahniah.. tahniah.. bestnya :)

    BalasPadam
  11. Salam Diana, kakpb belum tgk mcmna rupa photo book tu tapi rasanya sama mcm anak saudara kakpb buat. Cantik albumnya, boleh pilih gambar mana kita nak kan? ada juga plan nak buat tapi tunggu kat Groupon kot.

    BalasPadam
  12. Bestnya. Tak pernah ber photobook lagi. Tak sempat nak buat.

    BalasPadam
  13. waa bestnya...cantik pulak tu...best2..

    BalasPadam
  14. photobook jadi trend sekarang kan..cantik je :)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)