Advertisement

ads

SAYA BUKAN TULIS PASAL ARTIS TELANJANG..

Assalamualaikum...

Saya bukan tulis pasal artis telanjang..
saya bukan tulis pasal artis memadu asmara ..

Bila nampak je tajuk post pasal artis mula la nak fikir -ve.
Kalau rasa tak boleh masuk cerita2 pasal artis ni jangan baca.
entry kat blog saya ni pun bukan semua citer pasal artis..
pasal resepi ada,
pasal anak2 ada..
Tip2 kesihatan,rumahtangga,cinta..pun ada..



Kalau kata "saya terbaca..nak buat macam mana..
masuk2 je terus terbaca pasal artis.."

tak kan tak baca tajuk kot..
tajuk besar2 saya tulis tu..
tajuk pun tak belit2 ..terpampang nama artis kat tajuk..
tak mungkin la awak tahu.

Hidup kita ni bukan ada kita saja kat dunia ni..
ada orang lain jugak..
jadi tak semua benda yang awak tak suka tu,
awak tak kan jumpa..
tapi awak boleh elak kan..
tak perlu la saya nak ajar macam mana..


.Sekian..


Catat Komen

15 Ulasan

  1. lain macam aje ni
    confirm ada yang kata hak yang bukan-bukan

    BalasPadam
  2. Tiba2 dkna baca entry ni dalam nada geram.. kenapakah?? Huhuu

    BalasPadam
  3. Sayakan lagi tajuk tu mendebarkan, lagilah saya nak selidik apa ke bendanya yang ditulis. Eh, bukan kepohci, bukan juga sedara mara artis. Saja nak tau cerita. Buat buang masa terluang yang banyak sangat nih. Hehehe.

    Sabar, sabar Diana. Sabar itu separuh daripada iman ^__^ Jangan marah nanti cepat tua lagilah banyak orang nak komplen tau!

    BalasPadam
  4. ada yang komen negatif la tu..pasal tu tuan blog marah....hhuurrmmmm klu x suka jgn masuk tgk..jeling pun jgn kan...

    BalasPadam
  5. ada yang mempertikaikan ke.. hmmm

    BalasPadam
  6. konsep blog rojak ni semua cerita ada.. macam blog saya jugak. tak suka tak payah la baca.. pilih isu yg nak baca sebab dalam blog tu banyak isu. hahahahahaha

    BalasPadam
  7. pembaca ada macam macam jenis..sabar je la kalau dorang komen tu..huhuhu

    BalasPadam
  8. sape lah yg sengal sgt tu kak.

    BalasPadam
  9. sabar je la kak...biasa la tu...mulut orang kan...memang susah nak ditutup la kan..

    BalasPadam
  10. Hohoho..betul tu.. (xtau nak komen apa)

    BalasPadam
  11. Org tu xsempat nk sambung belajar phd. Cuma boleh ada phd(perasaan hasad dengki je)

    BalasPadam
  12. biasa la tulis pasal hantu pun jadi salah inikan tulis pasal manusia.tak buat apa2 pun tetap ada orang tak suka inikan kita buat sesuatu.klau ambil pot sgt apa org cakap,rasanya hidup pun salah mati pun salah.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)