Advertisement

ads

KALAU AZWAN ALI JADI WAZE

Assalamualaikum..



Ni yang saya jumpa kat twitter tadi..
kelakar sngat..








sekian..

Catat Komen

10 Ulasan

  1. kalau gelak ni dosa tak?? hahahahaha macam2 la depa ni

    BalasPadam
  2. macam-macam netizen sekarang ni..hahaha

    BalasPadam
  3. nyesal baca entri ni..haha..

    BalasPadam
  4. Nyesal pulak lepas gelakkan AA ni. Macam-macam hallah!

    BalasPadam
  5. Ekekeke...ada jer idea dorang ni ni mengenakan orang. Tapi memang sangat lawak ☺

    BalasPadam
  6. Haha sian Azwan Ali,....gini pulak ko jadinya sekarang weyh...dulu zaman TV3 mula mula launch dia ni ok jer mcm org lain jugak. Ingat lagi dia jadi host kalau tak silap...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)