Advertisement

ads

INI SEBAB KENAPA SAYA TAK SUKA BLOG LEKAT LEKIT STORY

Assalamualaikum.



Dah beberapa blogger yang tag saya untuk
Jawab Liebster Award tu..
Tapi saya teringin sangat nak jawab tag dari blogger
Panas dan meletop2 ni..
Tambah2 dia nak bagi topup kat saiapa yang jawab tag dari dia tu.
Hahahaha..

Ok.sebnarnya bukan saya jawab sebab topup tu.
Tapi sebab soalan yang dia bagi tu..
saya rasa nak sangat jawab..
selama ni dok tahan2 je..
dia dah kasi lampu hijau tu..
Masa ni la nak serang dia cukup2..kan??
Hahahah

Tak sabar2 nak menjawab ni
Jom tengok soalan pertama..




Saya jumpa blog lekat lekit ni masa bw.dulu kami blogger2 ni suka bw.bukan macam sekarang yang cuma singgah blog2 yang rajin tinggal komen je.saya suka terjah bloglist orang.jadi kat situ la jumpa blog lekatlekit ni.tak ingat kat blog siapa.

ermm..ni soalan yang saya nak jawab sangt tu..yang paling saya tak suka tentang blog ni bila keluar je entry panas yang membahang tu mula la perasaan serba salah tu keluar.saya ni kalau tengok entry panas je mula la dan2 tu nak baca.padahal kita tengah sibuk.cuma sempat scroll fb je...time tu la dia nak keluarkan entry hangat meletop membara dia tu.siapa tak geram..kan??kita bukan nya 24 jam ngadap blog.huh...bayang kan la bila memasak pun jadi tak tentu arah sebab nak baca entry dia..

Saya manusia paling sukar difahami

ok..tu je...Tak de nak tag sesiapa..sebab takut menyusahkan orang..heheeh

sekian


Catat Komen

23 Ulasan

  1. kan, tu yang mahal pasal blog lekat lekit =)
    pandai dia karang title buat kita tak senang duduk

    BalasPadam
  2. Nanti nk terjah la blog lekat lekit ni..apa yg best sgt tu..haha

    BalasPadam
  3. hahahaha... kelas jawapan kak diana. apapun thanks sudi support

    BalasPadam
  4. Kakcik pun malas nak tag orang sebab kakcik sendiri tak berapa suka kena tag...hehehe...

    BalasPadam
  5. hahahaha...gila straight forward! kekeke :D

    BalasPadam
  6. silent readers jugak dekat blok lekatlekit.. pon bm dri list blog yang alise bw..

    komen dapat top up x? haha

    BalasPadam
  7. tekezut sat tgk blog ni igt blog org lain ;-)

    BalasPadam
  8. suka terjah blog lekat lekit lg2 dia suka cite pasal cite seram

    BalasPadam
  9. oh dah lama tak ber tagging ni
    menarik juga diana :)

    BalasPadam
  10. kah kah kah..kemain kan efek entry kak suria tu sampai kita nak baca cecepat..kekadang tajuk pun da panas...kak suria kan jenis lantang berbicara...melekat lekitttt...hihi

    BalasPadam
  11. Apasal rasa familiar sangat nama lekat lekit story ni...?

    BalasPadam
  12. sebenarnya puji indirect tu. bagus2. buat saspen je.

    BalasPadam
  13. Tajuk sikit punya suspen! Semalam dah datang tapi tetiba tak leh komen. Ingatkan sebab baru nak bertukar wajah rupanya saya terlupa comment box dah buka berasingan tapi tak perasan. Hancur hati. Eh, terkeluar tajuk pulak!

    Saya pernah ke blog SLL ni tapi tak selalu. Nanti nak terjah lagi. Bestkan ada Liebster Award ni, boleh terus terang direct hentam je :)

    BalasPadam
  14. Salam, muahahaha lahhh...contest rupanya...hihi..aku ade gak bace blog tu dulu..haha okay, part ko xnak tag tu aku sgt suka..mmg kadang2 bila kite di tag, rasa mcm ala...malas nak join tp kecik hati lak blogger tu nt, haha..

    BalasPadam
  15. salam k.diana..
    ehehh.. tahniah jadi pemenang!
    setuju tang tajuk entry panas..
    buat org yg baca rasa nak klik time tu jugakkkk :p

    BalasPadam
  16. manusia yang paling sukar difahami.....

    tetiba teringat kat sumone..

    BalasPadam
  17. sebenarnya kan..entry ni sy dah komen pjg2 kak..tetibe line tenet menghilang..geram je rasa..penat mencurah rasa..

    sy kenal kat blog lekat lekit dlm fb
    suria lekat lekit orgnya aktif di fb
    suka pd cara penyampaian dia dlm entry, merumus dgn cara tersendiri
    topik pun hot2..

    BalasPadam
  18. blog lekat lekit ni blog cite hantu kan?

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)