Advertisement

ads

GIVEAWAY,CONTEST DAN SEGMEN

Assalamualaikum...



Ada orang pm saya dan tanya ada tak nak buat segmen apa2
sebab dia nak taja hadiah..
JaWapan saya.."tak de"
heheheh...

kalau segmen je saya rasa tak perlu kot sampai nak bagi hadiah..
kalau GA atau kontest tu bolehla..tapi buat masa ni saya tak
de hati lagi nak buat GA dan kontest di
sebabkan saya dalam persedian untuk memulakan bisnes jual bars..
baru merancang..belum buat pun lagi..heheh..

Berbalik pada segmen tu tadi..
kalau saya buat segmen ada ke yang nak join..
Lepas terima pesanan pasal segmen tu
saya terus terfikir segmen apa yang paling sesuai..

kalau boleh saya nak la segmen tu menarik
dan jarang2 orang buat..
syarat mudah dan tak lenguh jari nak menaip..
taip guna jari telunjuk je..ekekekek..
segmen yang sesuai untuk wanita2
dan gadis2 macam kita2 nih..:p

ada cadangan???


sekian..



Catat Komen

11 Ulasan

  1. wah... sampai ada yang tanya sebab nak jadi penaja.. zizie pun xtahu nak bg idea apa.. tapi, biarlah lain drpd yang lain dan nampak menarik.. hehe

    BalasPadam
  2. Saya ni jarang join segmen/GA mahupun contest. Maka tak tahulah nak bagi idea apa untuk pencetus semangat Diana nak buat segmen dan-dan tu juga :)

    BalasPadam
  3. insyaallah kalau ada time anum join

    BalasPadam
  4. segmen nak menarik, jarang2 orang buat,
    syarat mudah dan tak lenguh jari nak menaip, taip guna jari telunjuk je..

    payahnya syarat nak fikir2 ni.. apa ek?

    BalasPadam
  5. kalau join tu inshaAllah..idea tu tak berapa nak ada..nak buat segmen sendiri pun takde idea kak

    BalasPadam
  6. salam, hai diana. numi nak buat giveaway,tapi tak jumpa lagi sponser.. kalau sudi, blh bg contact person yg nak sponser tu?
    Email numi yer: naomie_clumsy@yahoo.com

    BalasPadam
  7. segmen tepek gambar peribadi plg cantik. x yah tulis apa ;-)

    BalasPadam
  8. wah.. buat jgn tak buat... buat simple2 pun ok... nak jadi penaja gak boleh tak???

    BalasPadam
  9. Okje kurang suka join segmen sebab tk suka org komen mesti sikit jer...'Gud Luck' tak pun ' Selamat Bersegmen'....ohhh tak bedt sungguh

    BalasPadam
  10. kalo akak bt GA/segmen inshaallah kite join. buat la.hehe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)