Advertisement

ads

GAMBAR ZULIN AZIZ BERSAMA ARIZ FORTEEN

Assalamualaikum..

Eh!!kenapa tiba2 je blog ni nak tunjuk gambar2 pengacara yang semakin meningkat naik namanya ni??
Sebenarnya tak de apa2..saja2 nak tunjuk..
Lagipuñ ada yang kata pengacara Zulin Aziz ni bercinta dengan Ariz dari kumpulan Forteen.



Sorang ganas2 dan nampak kasar..
Sorang lagi macam mamat kpop je..
Sesuai ke??


Sesuai la kot...
Cinta tak kenal siapa..kan??
Selalunya lelaki kalau yang jenis muka jambu2 ni
Memang minat pompuan yang kasar2 sikit.
Yang lawak2 sikit..


Tapi kalau tak bercinta pun..
Mungkin mereka ni kawan baik kot.
Kawan baik pun boleh je kalau nak panggil baby ke,bubu ke...
Hehehe.





Apa pun semoga mereka bahagia..
Kalau betul bercinta,
Baik lah cepat2 kawin.heheh..

Sekian..

Catat Komen

7 Ulasan

  1. Yeke...tekjut bce..xpnh bc lak kat mn2..yg diorg bercinta....huuuuuu

    BalasPadam
  2. Kalau dah jodoh merekakan. Kalau bertentangan sifat, itulah pasangan yang ideal. Kalau perangai sama pun tak best gak. Sinonim jek.

    Eh, Zulin Aziz ni siapa? Yang mengacara Melodi tu ke?

    BalasPadam
  3. Baru nak tya mcm MD tu.....pengacara Melodi yeh....kat sini nampak kurus pulak yek....
    Moga mereka bahagialah hendaknya

    BalasPadam
  4. eh macam mana boleh tertinggal kereta api ni. diorang bercinta ek?..

    BalasPadam
  5. Zulin sekarang sudah berhijab, seeloknya buanglah gambanya yg tidak menutup aurat . 😊

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)