Advertisement

ads

GAMBAR: SELALUNYA INI LAH YANG KITA SANGKA....

Assalamualaikum...

selalu nya ini lah yang kita sangka ..
tapi yang sebaliknya lain pulak yang jadi..
heheheheh










Orang perempuan memang macam ni..
apa pun kami suka mencuba..
hasilnya tolak tepi dulu..
kan???



haahhaha..
ketawakan kat diri sendiri..




selagi kita tak cuba..kita tak tahu..ye dak??
Jadi pada semua perempuan,wanita,gadis ,mak orang,anak dara..
dan semua2 nye la..
jangan berhenti menCuba..


sekian..

Catat Komen

24 Ulasan

  1. hihi... sekarang ada camera 360, apa saja jadi cantik..

    BalasPadam
  2. hahaha... kehendak sangat tinggi orang ppuan xdapat di nafikan :D

    BalasPadam
  3. hehe...kelakarlah plak
    betul sangat! =)
    saya teringat cerita frozen scene anna baru bangun tidur

    p/s-nampak soft imej baru blog ni

    BalasPadam
  4. Salam, hahahaha...bab rambut tu mmg betul...semua produk tu menipu, nyampah! Hahaha..owh yg hairspray tu mak aku selalu guna utk rambut aku masa aku kecik2 dulu, hasilnya aku menjadi comel dengan rambut yg elok je terletak..hahaha..hmm, part selfie tu mmg tau....selalu terjadi, menci! menci! hahah

    BalasPadam
  5. weyhh yang tempek eye shadow tu kengkonon nak buat smokey eyes
    tetiba jadi macam burung hantu
    rasa macam pernah try je haha

    BalasPadam
  6. Expectation jarang nak sama dengan reality. Sama jugak macam time kita try resepi baru. Kadang jadi, kadang langsung tak sama macam dalam gambar.

    BalasPadam
  7. hahaha..jgn pernah berhenti mencuba ;)

    BalasPadam
  8. true...hahaha yg paling kerap terjadi pd saya bab make up.. eyeliner.. konon nak bagi nipis natural ikut tutorial, last entah apa jadi, tebal gila hihihi

    BalasPadam
  9. ahhaaa . betol la. lawak . takleh berenti gelak .

    BalasPadam
  10. Ngeri...haha..
    Bakal suami jgn tertipu denga n perempuan cantik ye...hee..

    Lawak!

    BalasPadam
  11. hahaha...betol sesangat...macam mana tah model2 semua dalam tv tu gayakan rambut cecantik... :3

    BalasPadam
  12. hahahaha...kadang tu bukan sebab benda tu...sebab kita sendiri yang tak reti :P

    BalasPadam
  13. macam selalu je macam ni, cuba tengok cantik... last2 buruk jadinya... agagaga

    BalasPadam
  14. Haha...tergelak sendiri..betul lah..lagi2 dua gambar terakhir..betul sangat! :-)



    p/s: salam kenal..first time dtg sini dr apps edisi blog :-)

    BalasPadam
  15. dan juga tak pernah puas hati. dah cantik macam nora danish pun duk kata muka macam azwan haji ali..

    BalasPadam
  16. pic last tu kak..selalu je terjd..haha

    BalasPadam
  17. hahhah, makcik tak makeup laaaaaama dah...setiap kali letak "makeup" kat mata...anak akan kata..mak mata dah besaq...tak yah make up...padahal tak besaq mana pon mata

    BalasPadam
  18. heheh... betoi la kan skrg realiti ngan gambar sangat lain... kikiki

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)