Advertisement

ads

GAMBAR RAHSIA KECANTIK KAN FAEZAH ELAI

Assalamualaikum...

Dulu faezah Elai ni saya tak perasan pun dia dalam drama2 atau filem..
Sejak bila dia ada dalam bidang seni ni pun entah la..
Tapi sejak dia berlakon dalam drama Kifarah yang dia kena sihir tu
baru perasan dia sebab kulit dia bersih sangat..
kabarnya dia gunakan produk nya sendiri..
tapi belum dilancarkan lagi produk tu..



Ini lah nama produk tersebut.
PUREST BY FAEZAH ELAI
Bukan saja wajah dia dah cantik cerah dan berseri-seri
malah badan nya jugak lansing 
tak sama macam masa dia belum kahwin dulu..
Dulu pipi dia bulat je..
badan pun macam berisi sikit..
itu yang saya tengok masa saya google nama dia..


Tapi sekarang tengok la...langsing betul..
Rupanya dia menggunakan korset yang berharga rm600 ..
macam gambar bawah ni..





walaupun dah melahirkan seorang anak dan rajin memasak
makanan yang sedap-sedap,
Faezah Elai tetap cantik bergaya..


sekian...


Catat Komen

19 Ulasan

  1. bg sy dia ni sesuai jd model...tinggi cantik..

    BalasPadam
  2. nampak macam korset PB tu.... ahaks, dulu doa buka cafe sekarang dah tutup pun.

    BalasPadam
  3. dia mmg cantik. perasan dia berlakon cite apa ntah yg dia jadi tomboi dan jadi adik fasha sandha.

    BalasPadam
  4. faezah elai memang cantik.. suka tgk dia berlakon time marah.. hahah

    BalasPadam
  5. a ah...perasan jugak dia mcm lain lps beranak satu ni..jeles pon ada..haha..

    BalasPadam
  6. pengsan... tgk je dah sesak nafas kak long oiittt.... bgus la...
    Kenapa Interior Design???

    BalasPadam
  7. Jauh beza dengan yang sebelum ni. Jeles. Hahaha. Tapi nak pakai korset tu ? Tak lalulah teman , mau pengsan tak cukup oksigen. :P

    BalasPadam
  8. cantiknya faezah elai ni.antara pelakon yang ada talent dan tak popular melalui gosip-gosip murah.salute!

    BalasPadam
  9. faezah elai ni memang cantik...pertama kali saya kenal dia dalam slot akasia cerita yg adik beradik perempuan ramai y baru tahu adik beradik bila dah besar..apa ntah merepek ni

    BalasPadam
  10. Faezah elai memang cantik..
    langsing tol dia...

    BalasPadam
  11. Eh, betullah sekarang ni nampak makin cantik! Memang betul ke guna produk sendiri bukan botox ek? Tapi part langsing tu memang alahai cemburu pulak.

    BalasPadam
  12. Aku sukaaa Faezah Elai ni, dia sangat comel dan badan dia segak..suke tgk dia dalam citer Cun yg dgn Maya Karin tu, lawak gile..hahah

    BalasPadam
  13. haah la..
    cantik kulit muka dia skang..

    BalasPadam
  14. memang cantik dia skrg...slim lagi

    BalasPadam
  15. die ni workout tu yg langsing badan die...
    artis kan..kene jaga penampilan hehehe

    BalasPadam
  16. huhuhuhu..jeles tgk dia mmg cntik macam barbie doll skrg..klau skincare dia tu murahh, nak beli jugakkkkkk..korset tu imported, mahal..mmg korset untuk fitness

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)