Advertisement

ads

DIA KATA BLOG DIA BLOG HAMPAS JE..

Assalamualaikum...

Giveaway ni 3 hari je ..
jadi cepat2 join...
kalau tak melepas pulak hadiah rantai loket love tu ye..


Maisara tanya..
"ibu...ni emas ke.??'

Emas ke,tembaga ke,plastik ke..
kita ambik je Maisara oi..
orang nak bagi..ehhehehe..
Benda free siapa tak mau?kan??

siapa nak berentap dengan kami anak beranak boleh la join
jugak GA ni..klik banner atas sekali tu ye..
Unik jugak nama blog ni..
macam no tel pulak..
tapi rasanya ni tarikh dia mula tulis blog kot..kan??

saya tag

fiza
herba tihara
yui


sekian..

Catat Komen

11 Ulasan

  1. cantik.. kalu la dpt kat kita.. beshnya la khennnnn

    BalasPadam
  2. gud luck..
    xmo lah rebut2..
    hehehehe

    BalasPadam
  3. Cntik gak rntai tu...
    Gud luck sis

    BalasPadam
  4. good luck!!
    dari segmen yang sama
    http://celotehfarishah.blogspot.com

    BalasPadam
  5. all the best
    singgah n follow dari segmen yang sama
    http://khatyaiman.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Alah, saya join juga :( Kalau salah seorang dari kita menang, awak ambil satu hadiah satu lagi bagi kat kita. Boleh? Hahaha.

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)