Advertisement

ads

BLOG ANDA DALAM SENARAI

Assalamualaikum..



Kawan-kawan ...
kat sini saya dah masuk kan blog korang dalam bloglist ni..
kalau ada siapa2 yang blog nya belum ada dalam senari
boleh tak tinggalkan url blog korang kat komen??


Kawan-kawan boleh jugak gunakan bloglist saya ni
untuk blogwalking hari-hari.
Kita boleh guna sama2..
sebab tu bloglist saya ni tak de letak iklan apa2..


satu lagi kalau ada siapa2 yang tahu blog2 best yang tak de dalam
senarai bloglist saya
boleh jugak kongsikan untuk saya masuk kan nanti..

boleh tak??

sekian..

Catat Komen

26 Ulasan

  1. kalau dah masuk blog PetakBunga tak ada dah blog lain yag best...
    cukup dah senarai
    haha

    BalasPadam
  2. Salam, wahh blog sy ade! Thank you kak (n_n), blog kak pun dah lama ade kat bloglist sy, suka bace...haha eh2 tersaya awak pulak~ :p

    BalasPadam
  3. tahniah buat mereka..senang ade bloglist gini kan.. :)

    BalasPadam
  4. tahniah buat mereka..senang ade bloglist gini kan.. :)

    BalasPadam
  5. dah ada tersenarai..terima kasih kak diana

    BalasPadam
  6. Nak kena update bloglist sy jgklah. Dah messy sgt list yg skg ni. hehehe!

    BalasPadam
  7. yeayyy..
    blog saya tersenarai..

    hihihih

    BalasPadam
  8. ada kak
    makasih byk2
    everytime buka web bloglist tu makin awet muda kami dengan practice senyuman..alhamdulillah..bertambah muda..hihi

    BalasPadam
  9. nak juga lah
    http:cempakabiru-nieda.blogspot.com

    BalasPadam
  10. kita senarai senyum manja..krik..krik..

    haha..

    BalasPadam
  11. Yeay ada blog kita... Boleh guna link ni nak blog walking.. Tq yea

    BalasPadam
  12. yeahh..blog kite ade..tq kak..
    nk pinjam bloglist ni yer kak..
    senang nk BW..

    BalasPadam
  13. gelak guling guling baca komen petakbunga.. hahaha

    BalasPadam
  14. Ok..ada dalam senarai. Thanks sis. Rasa mcm nak buat bloglist mcm ni gak lah. Tak der lah blog nampak sarat kan.

    BalasPadam
  15. Blog saya tersenarai. Terima kasih :-)

    BalasPadam
  16. nak masuk dlm bloglist gak.... :)

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

    BalasPadam
  17. ehh. blog sy tersenarai!! tq ^^

    BalasPadam
  18. Assalam.. T kasih menyenaraikan blog saya. Blog ni pun saya senarai kan juga ye kat blog saya.. :) :)

    BalasPadam
  19. menarik.. nak hantar surat mohon masuk senarailah..hehe

    BalasPadam
  20. ok, blog saye ada. tak sempat nak kecik hati. kuheh.

    BalasPadam
  21. blog saya pun ada tersenarai...terima kasih kak...:D

    BalasPadam
  22. Terima kasih, Diana masukkan blog saya dalam bloglist kat sini. Senyum sikit punya lebar sampai tak terukur dek tali tape tau :)

    BalasPadam
  23. Salam K.Diana...

    ehe..dah komen kat situu

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)