Advertisement

ads

AZWAN ALI KRITIK PENGACARA MELODI

Assalamualaikum...

Saya tonton jugak rancangan Melodi minggu lepas tapi tak tau melodi citer pasal apa..
Pengacara dia pun saya tak perasan dia cakap apa.mungkin sebab pengacara tak best..hahahha.tapi saya tahu la nama 2 orang pengacara baru yang mengacara kan melodi bersama Awal Ashari tu..



Betul ke tak best diaorang mengacara?Biasa la orang baru...kan??sebelum ni pun saya ada jugak tengok diaorang mengacara rancangan lain..memang tak best..Dan Ini pendapat Azwan Ali tentang 2 pengacara wanita tu...






Betul juga komen kata Azwn ali ni..Dia kan banyak pengalaman dalam mengacara..

Saya pun kurang suka lawak macam tu..cakap bahasa asing yang entah apa2 maknanya.sekali dua ok lagi..tapi dok ulang2 rasa bosan la.1 jam mengadap lawak macam tu..kalau tak boleh nak buat lawak mengacara je la macam biasa..

awak nak jadi pelawak ke,nak jadi pengacara??kan??2 pengacara ni mengingat kan saya pada pasangan pengacara ni..:Ray dan Hanif yang juga DJ di Erafm tu..heheh..Jangan marah ye..heheh..

sekian..

Catat Komen

11 Ulasan

  1. Tulah kan..kekadang cakap bahasa ape ntah bukan faham pun..awal sorang pun dah okay rasanya

    BalasPadam
  2. Sha peminat azwan ali, memang suka bila dia mengacara walaupun dia laser... sokong sangat, makin hari makin meluat dah dengan pengacara melodi ni :)

    BalasPadam
  3. myb dorg xleh masuk ngn awal kot..mmg x bpe best pn.. tp sy x slhkn dorg.hikhik...

    BalasPadam
  4. org ingat mengacara dan melawak dlm masa yg sama tu best.tp nan hadooo kot! menyampah lg ada lah!

    BalasPadam
  5. Salam, owh aku xbleh tgk melodi sgt, sbb dgn aku aku sekali jadi 'panas' nanti, hahah..but aku tau pasal 2 org host ni..tu pun sbb dh dgr dorg nyanyi lagu bahasa alien kat hot fm..dlm radio maybe kelakar lah, tp bila hosting, maybe not kot? entahlah..hehe

    BalasPadam
  6. betol apa yg AA cakap tuh.. entah apa jaa diorang 2 tu.. selalu ja buat lawak yang tak berapa nak lawak bg kita n lawak bagi diorang kot ye dakk.. errr :3

    BalasPadam
  7. setuju sgt..yg 2 org lg 2 mcm suke sgt merepek..klu xde pun xpe..awal sorg pun dh ok..

    BalasPadam
  8. Saya dah lama tak tengok Melodi. Last sekali masa Farah Fauzana ke siap entah...

    BalasPadam
  9. Huhuhuhu temgok jugak ..kesian pulak kat pengacara tu kan ..benda yang sama duk ulang2 ..sabor jer la ..Jauh beza zaman Kak Ogy dulu,.

    BalasPadam
  10. Errr... Alamak dah lama tak tengok melodi

    BalasPadam
  11. Dah lama sangat tak tengok melodi.. dah tak best cara penyampaiannya.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)