Advertisement

ads

APA YANG SAYA NAK TULIS NANTI???

Assalamualaikum..



Pertama kali saya dapat tawaran untuk
tulis satu entry berbayar untuk satu page sukan.
saya jadi serba salah nak terima atau tak
sebab saya tau la saya ni bukan suka pun like2 page sukan ni..
Apa yang saya nak tulis nanti?

Kalau page jual barang tu boleh la saya tulis.
ambik gambar barang2 jualan nya..
letak testimoni pelanggan..dan sebagainya..
tapi untuk page sukan..
gambar apa la yang saya nak letak..
apa yang saya nak tekan kan dalam entry tu nanti??

Tapi saya fikir satu benda saja..
selagi saya tak cuba,
selagi tu la saya tak tahu caranya..kan??

sekurang2 nya saya mencuba..
bila saya tak tahu saya kena bertanya..
saya perlu tahu apa yang admin page tu mahu ..

Harap2 saya boleh buat.
tak boleh pun saya akan cuba sampai boleh..



Satu lagi..
ada tak siapa2 nak blog dia di review??
ini review ye...bukan promot..
kalau nak nanti bubuh url blog kat kotak komen.
nanti saya pilih blog2 mana yang sesuai untuk direview..

Blog yang dah tentu cantik2 dan kemas tu tak payah la ye..
bagi peluang pada mereka2 yang masih baru dan belum
tahu apa nak diletak dalam blog mereka..
Blog azhafizah di larang join..hahahah

sekian..

Catat Komen

22 Ulasan

  1. Walaupun tak tahu lagi apa yang hendak ditulis, saya nak ucap tahniah dulu. Masuk juga duitkan, takdalah penat sangat menulis dalam blog :)

    Eh, kalau bab orang nak review percuma blog, siapa tak nak? Nak saya letak url blog saya ke? Pilihlah saya, pilihlah saya!

    *atas dasar apa pun tak tahu*

    BalasPadam
  2. Salam, wahhhh akak tahniah!! gile lah page sukan kot..harap ko boleh buat dan buktikan yg ko boleh buat kak! aku yg semangat nih, hahaha :D all the best :D

    BalasPadam
  3. Blog aku boleh direview jugak ke? malulah saya, hahaha

    BalasPadam
  4. good luack dear..
    insyallah... dipermudahkan.. cubalah dulu.. belum cuba belum tahu.

    nak review jugak boleh??? hehe

    BalasPadam
  5. kalau baru blog dah perkasam dah... ok ok tak layak jugak nak di review
    pasal review page iklan tu saya rasa kak diana kena cuba jugak buat. sebab semuanya bermula dari tak tahu & pertama kali..kalau tak jumpa sampai bila2 pun tak tahu

    BalasPadam
  6. Bagus diana, sentiasa positif!
    Langkah pertama utk berjaya...berani mencuba.
    Gd luck!

    *dulu blog saya masa mula2 wujud, diana ada buat review. Thanks diana..jasamu ku kenang weh. :)

    BalasPadam
  7. hahahah blog Nadyya bole x direview?kehkeh

    BalasPadam
  8. Xcuba xtahu kan.. MNA nk taw... Kot2 Ada rezeki disebaliknya...

    BalasPadam
  9. cuba je diana, insha Allah
    mesti boleh punya
    teringin nak join tapi malu kucin :)

    BalasPadam
  10. chaiyok2 akak! belum cuba belum tahu! dah cuba tentu tahu! eh

    BalasPadam
  11. tahniah kak. peluang tu.. hope dipermudahkan akak buat review nanti. sy pun x pernah review bab2 sukan nih. paling pemes produk wanita. apa pun ni cabaran dan pengalaman berharga buat akak. tahniah

    BalasPadam
  12. betul tu tak cube tak tahu kan?
    pape pon tahniah...
    beruntungnye la hai

    BalasPadam
  13. cuba la kak.. bila lagi kan.. hehehe..

    BalasPadam
  14. congratz.....tak pek....lau takcuba tk tau...dahcuba baru lah tahu n idea tu akan dtang...

    BalasPadam
  15. Tahniah & gudluck Diana, belum cuba belum tahu, bila dah cuba tentu seronok nanti...

    BalasPadam
  16. wah wah...buat review berbayar ter...leh beli baju raya haji...khee, tahniah D

    satu lagi ai pun direview gok....haha
    http://mingzhu-collection.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Tahniah kak dapat job best tu..kena cuba dulu lah kan..amboii kak..larangan tegas di situ...nak join jugak

    BalasPadam
  18. okla.. sambar je... janji ada job, benda tu boleh je jadikan pengalaman, kalau berjaya, boleh jadi portfolio. semoga berjaya.

    kalau review tu free saya pon nak hehehe
    alongxp.com

    BalasPadam
  19. Wahh menarik tu kak tulis pasal sukan... caiyokk!^^

    BalasPadam
  20. belum cuba belum tahu..mana tahu saudari sebenarnya berbakat dalam bab sukan ni..hehe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)