Advertisement

ads

BETUL KAH PEREMPUAN PALING MENGGODA DIUSIA 30 AN

Assalamualaikum..

.
Ada yang tak tahu sebenarnya umur aku 34 tahun..
yang tak tahu tu bukan sebab dia ingat umur aku 25..
tapi sebab dia ingat umur aku 40..hahaha..
ye la..kalau dah asyik membebel macam mak nenek
mesti orang ingat aku ni dah nak cecah 50 an gitu..kan??



Tapi tak pe la..
kita hidup ni memang untuk tua pun..
tak boleh nak elak semua tu kan..
tapi apa la nak risau sangt pasal nombor..
yang penting jiwa tetap muda..
makin naik nombor makin menggoda ..


eh!!jangan tak tau pulak
orang perempuan ni bila usia menginjak ke 30 an
lebih kelihatan menarik dan menggoda sebabnya waktu ni la
dia akan lebih menjaga penampilan supaya
nampak lebih menarik dan menawan.
masa remaja la paling teruk penampilan seorang perempuan..
sebab masa tu kita baru nak kenal
pencuci muka,baru nak cuba2 pakai shawl belit2..
dan segalanya bagaikan satu eksperimen..



Tapi bila dah masuk 30 an tu
kita dah lebih kenal dan paham apa yang lebih
sesuai dengan tubuh badan kita.


Fakta:tahap seksual wanita
adalah yang terbaik ketika diusia 30 an.

tapikan ada jugak ahkak2 yang
dah 30,40 makin malas nak berhias.
alasan:



"dah tua..laki pun tak kesah makcik lawa ke idak..
yang penting balik koje
jangan lupa siap ayor kopi dia dengan kuih lepat labu
kat atas meja..ada semua tu tak de nye dia nak cari lain.."

baiklah makcik kalau dah macam tu..

sekian..

Catat Komen

26 Ulasan

  1. Perempuan memang kena jaga penampilan, walau berapa usia kita. Tapi penampilam tu biarlah sesuai dgn usia kita. Semalam terlihat seorg seniwati di TV, entah kenapa rasa KZ, penampilannya agak over.

    BalasPadam
  2. ahahaha..statement makcik tu kes tangkap dan ikat perut laki dulu eh.. rasanya ye kot pasal pompuan lagi jaga penampilan bila masuk 30..

    BalasPadam
  3. nice. tapi ada betulnya ^^

    BalasPadam
  4. ohh..gitu ye..yang penting jaga penampilan setiap masa..biar sedap mata memandang :)

    BalasPadam
  5. Errrrr.. no komen haha.. dh 30 nti baru pasan kot :p

    BalasPadam
  6. Ooo...baru tau. Macam tuh rupanya. Patutlah kdg2 tgk wanita berusia itu lebih menarik. Hehehe...bahaya ni.

    BalasPadam
  7. umo 30an yg bekerja, ms tu $$ da stabil. time tu la nk pakai tu nak pakai ni esp yg bujang hikhikhik... ms 20an dulu $$ x byk so limited nk beli itu ini..ada btol x?

    BalasPadam
  8. haaa...setuju dgn entri ni :)

    BalasPadam
  9. paling penting sentiasa kemas dan menarik...

    BalasPadam
  10. ahahah bab malas berhias tuu memang ieda selalu nampak D .. hurmm entahlah .. janji jiwoo mudee kan keke

    BalasPadam
  11. Hahaha...betul ke nih? Walaupun usia dah meningkat tapi bila orang panggil makcik tu rasa aduyai, turun sikit darjat tu tak leh ke?

    BalasPadam
  12. Adoi ...... statement bawah tu paling sadis DR.. terasa pulak okje dah tuo nak oiii hehe....
    Betul tu.... kita ni hidup semakin tua....apa nak dikisahkan ....

    BalasPadam
  13. Usia memang sekadar angka tapi ilmu kena sejajar dgn usia juga. begitu juga penampilan kalau dah 40an masih nak macam budak remaja belasan org tengok mesti berkali-kali menoleh..

    Tak mahulah mengundang dosa pada diri sendiri dan tempias pada org lain juga kan..

    Selaraskanlah itu yg terbaik.

    BalasPadam
  14. kite lagi 2 tahun nak masuk 3 series, uwaaa~~

    BalasPadam
  15. Eheh.. Lg2 yg bujang...tp mmg btl...tgk member2..amboi..gojesnya... Jeles i

    BalasPadam
  16. laa yeke kak? lama lg nak masok 30an nih.kehkeh

    BalasPadam
  17. hahaa..shida xkawen lg kak..jgn lah ada yg tgoda plak..kalo suami sndri xpe gak :p

    BalasPadam
  18. Nasib baik pandai cover line kepada orang silap teka umur Diana. Hehehe.

    Saya suka statement makcik tu. Mesti makcik tu tau takda perempuan muda yang suka kat laki dia...

    BalasPadam
  19. Bagi julia ada kebenarannya...sebab yer bila capai fasa 30 thn ni kira dia dh alami fasa selesa sebab dh berkahwin la bg yg dh berkahwin...kalau mcm julia dah kahwin dan alami fasa 31 thn tahun 2015 rasa mcm stabil dan more confidence nak bercakap dgn orang dan suka pakai cantik2...serius kalau ke kedai nak je beli semua yg pakaian cantik2 utk suami hehhe

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)