Advertisement

ads

UNTUK BLOGGER

Aassalamualaikum....


Jujur saya katakan.....
setiap kali saya singgah ke satu2  blog
saya juga mengharapkan kunjungan balik.
berkongsi cerita,visitor,komen,maklumat berguna,
itu semua adalah ANTARA beberapa 
perkara yang perlu dititik beratkan 
oleh seorang blogger.

maaf pada blogger2 yang selama ini saya singgah
 dan komen2 tapi selepas ini 
saya tak datang lagi ke blog anda..

saya punya masa berblog yang singkat,
jadi dengan masa yang singkat tu
saya harap ianya memberikan hasil walaupun
sedikit...

sekian...

Catat Komen

27 Ulasan

  1. pesanan & peringatan...hidup saling memerlukan.

    *lain mcm lak rasa, diana ber'saya' kat entri. ^_^

    BalasPadam
  2. saya pun sama.. nak BW sangat2 pun tak boleh. Jadi mana yang sempat je saya jenguk & mana entri yang best jugak. Saya jenis tak kisah sgt la pasal org nak dtg balik ke tidak tapi saya sgt2 berharap bila saya update ada orang baca :D. Alhamdulillah komen tak banyak tapi selalunya views banyak..

    BalasPadam
  3. memang susah nak kunjung ke semua blog kan...

    BalasPadam
  4. Bila kita kunjung balas bermakna kita harga pngunjung kita :)

    Mcm Myra dah settle exam study semua baru boleh kembali jadi blogger tegar :)

    BalasPadam
  5. kalau akak ada masa,singgah la sini:) http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. sama lah..skrg dh xde msa ng ngdap blog..haha

    BalasPadam
  7. yelah kalo untuk orang macam ayu....mengharap la jugak untuk orang singgah n follow....hehehee...hai salam perkenalan... jom la singgah n follow blog ayu yg tidak seberapa nie http://qaysaasupplement.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. sy pon.hehehe.nk jugak sebuk!

    BalasPadam
  10. lya pon...
    masa sgt2 terhad... kdg2 nmpk entri slalu ade.. tu sbnarnya y dh draft & scheduled... n walau mcmana pon lmbt atau cpt lya ttp akan bkunjung ke blog kwn2.. mgikut keadaan n situasi... lya pon hrp smua kwn2 blogger blh memahaminya...

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Diana

    terima kasih banyak2 atas kunjungan Diana ke PHD selama ini

    BalasPadam
  12. 1 lg peringatan, kalu link ke google+ jgn la suruh circle plak..adoyaiiii

    BalasPadam
  13. yer.. setuju sgt.. hehe.. wlpun mmg tak mampu nak pergi ke semua blog yg sudi terjah mama.. insyaallah satu masa mama smpi gak blog itu.. cepat dan lambat je.. kiki.. :)

    BalasPadam
  14. terjah takat terdaya je kak. takat mampu. setakat berkeinginan. hee. serius pulak baca entri akak kali ni.

    BalasPadam
  15. kak diana ... kenapa?

    insyaallah.. biasanya bila dneo ada kelapangan mestti deno balas kunjungan :)

    BalasPadam
  16. Saya jrang balas ziarah, harap mereka fhm dan x kecik hati. Sy cuma ziarah dr bloglist sy je

    BalasPadam
  17. Tak pe lah sis.. Jangan tak datang langsung sudah..

    BalasPadam
  18. skrg sy bW ikut sempat.. still ada byk lagi comment yg blom sy reply, huh...

    *kak diana, arigatou singgah aritu ^^

    BalasPadam
  19. Suka juga singgah sini tapi baca2 je jarang nak tinggalkan jejak...kali ni rasa nak komen lak!

    BalasPadam
  20. sori kdg2 ter mis juga singgah blog kwn2 sbb sibuk

    BalasPadam
  21. INsyaAllah.. buat mane yg terdaye jer.... dan menarek serte ade respon...

    BalasPadam
  22. izan pun nak minta maaf awal2 kalau kunjungan lambat berbalas ye diana. kita semua ada komitmen masing2 kan. dgn anak2... ada yg dgn kerja... harap2 semua saling memahami.

    BalasPadam
  23. sama lah dgn remy kak.... sebab kerjaya lebih utama...keluarga pun sama... blog cuma sampingan...selagi mampu bertahan...remy akan cuba seimbangkan....

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)