Advertisement

ads

SUAMI TAK BOLEH......

Assalamualaikum....

Semalam sebelum tidur baru teringat yang
domain blog ni belum renew lagi..
tinggal berapa hari je lagi..
bangun 2terus tengok duit dalam beg nak suruh suami bayar pagi ni,..
tengok2 ada 23 ringgit je..
tak cukup..
haih!!terlupa nak cocok kemarin.
nanti la suruh suami cocok2 kan..heheh..


Ada kawan aku dia tak pernah bagi kad bank
pada suami dia untuk keluarkan duit.
yang aku kenal dia bukan la orang yang kedekut
atau tak percayakan orang lain..
Lagi pun tu kan suami dia..

Tengok diaorang berdua tak de la
macam pasangan yang bermasalah..
tapi bila ada orang kata.."ala..suruh la laki ko keluarkan.."
mesti dia jawab..
"ha..baik tak payah .."

Aku syak dia ada duit berkoyan2 la dalam akaun tu
sampai laki dia pun tak tau..kan??hahahah..

Tak tahu la apa sebab dia tak bagi suami dia yang keluarkan duit dia.
mungkin takj nak menyusahkan suami dia la..kot!!
hehehe..

Tapi kalau aku ok je..tak kisah..
lagipun duit dalam akaun aku tu
laki aku jugak yang masuk kan..

bulan2 memang dia tak bagi terus kat tangan..
sebab??hahah..takut habis la..
ekekek..

sekian..

Catat Komen

16 Ulasan

  1. mungkin ada sbb tersendiri

    BalasPadam
  2. laki sy bg kat tgn je..die masuk dlm acc sy duit umh je..suh transfer kat tuan umh.hihi..tp sll je suh laki sy cucuk kan duit.

    BalasPadam
  3. maybe dia takut laki dia cocok lebih2, buat tukar sport rim kereta kot...hahaha

    BalasPadam
  4. ok jer kalau suruh laki tolong cucukkan duit...terpulang pada masing2kann..

    BalasPadam
  5. saya memang accountant dalam umah saya. hahahaha.. saya yg tukang kira akaun.. separate duit nak bayar tu ni.. laki cari duit jer. Tp saya bukan queen control. asben yang suruh saya buat.. Maybe dia rasa better sy yg urus semua tu kot.Takde rahsia soal duit antara kami. yelah laki bini kan. lagipun dia sorang jer keja..

    BalasPadam
  6. Mungkin betui kot kak, duit dia bnyak dalam bank, takut laki tau :)

    Myra pun kalau malas nak ke banak, suruh laki je cucuk ha ;D

    BalasPadam
  7. macam2 kan ...
    bila dgr D cakap pasal bayar domain , setahun D bayar berapa ye ??

    biasa dia ada remindar tak ?

    BalasPadam
  8. Kalau saya dah berlaki, susah saya nak bagi.. Tak taulah kenapa.. Bagi ngan kawan tak kisah pulak. Kalau nak dihitung, hampir sekelas tau nomo pin ATM saya.. Tapi kalau bf nak tengok, macam kena kejar perompak jer sorok kad ATM.. Hahaha..

    BalasPadam
  9. tak kisah kot uruh suami cucukkan duit tu. maybe duit banyak sgt tu yg .dia tak bagi laki dia amikkan tu,

    BalasPadam
  10. hehehehe ada kan yg mcm tu kak.kalau rara,malas je mmg suh laki keluarkan.ehehe

    BalasPadam
  11. Owhh ieda pkai dataKL suggest dari adik fariq, setahun 45.00, dia ckp service sama mcm netKL, dia prefer tu, ieda nie ikut je org lebih arif ;)

    BalasPadam
  12. Mintak tolong x pe kot...tp kalau bg pegang terus maybe elakkan la..bkn x pcy but elok pgg sendiri...

    BalasPadam
  13. kalau sy...bg je kad utk mtk tlg somi cucuk..tp pastu cek jugak on9...sama tak pd resit...ekekeke

    BalasPadam
  14. Laki die pnh songlap duit die kot? Hahahahah!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)