Advertisement

ads

RUMAH IDAMAN

Assalamualaikum...

Sejak beli rumah ni tak pernah lagi
aku dan suami ubah suai rumah..
memang teringin sangt nak buat bagi lebih cantik kan..
tapi tak cukup duit lagi la..

selalu la bila tengok gambar rumah yang
cantik2 nih rasa cemburu je..
semangat nak kumpul duit tu lagi kuat la..
nak pakai duit banyak nih
sebab kalau boleh syiling sekali nak tukar..
hohoho...

jom la sama2 kita berangan2 sambil tengok gambar
satu umah yang cantik ni..
simple je bagi aku tapi sangt cantik la...
aku suka macam ni..










cuma laman dia je aku tak suka,,,
laman umah aku dah la secoet je..
lagipun aku lebih suka kalau ada rumput

sekian..

Catat Komen

9 Ulasan

  1. assalam,
    putih bersih..mendamaikan..

    BalasPadam
  2. In shaa Allah, rezeki lebih nanti, boleh laa plan untuk 'bina rumah idaman'. :)

    BalasPadam
  3. insya allah..ada rezeki tu nanti..

    rumah kat atas tu laman dia kan main beso.. rumah dia secoet jek.. hehehe

    BalasPadam
  4. kalau tak dpt nak buat exactly, try cat putih je dalam umah pastu tingkap tu tukar jadi yang macam tu. Bingkai tingkap skali cat putih. Pastu... tadaaaa.... hampir-hampir la dah tu.

    BalasPadam
  5. chantekkk kan, walaupun simple but nampak kemas dan tenang je suasana die..xpe akak, nanti ada rezeki lebih boleh la ubahsuai rumah jadi mcm tu.. ^_________^

    BalasPadam
  6. Wah, santai rumah macam nie.. Hihi..

    BalasPadam
  7. baik jugak laman letak batu batu je....x yah sibuk nak potong rumput

    BalasPadam
  8. suka berangan rumah sendiri. nak yang sebuah xnak kembar. hehe ada laman luas rumput2.. bestkan berangan tapi mungkin berangan tu akan menjadi kenyataan :)

    BalasPadam
  9. deno kdg2 berangan jugak... :)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)