Advertisement

ads

MIKHAIL::dukung

Assalamuallaikum..


Selepas balik dari ipoh aku perasan
cukup susah aku nak update blog..
nak blogwalking pun susah..
ni sebab Mikhail punye perangai yang ngada2 sangat..



Hari khamis lepas aku balik kampung.
sampai2 je Opah dia dah dukung dia..
lepas tu baru letak,adik aku pulak dukung,.
bawak ke dapur..
bawak ke bilik..
Berganti2 pulak dengan kakngah aku..

Esok pagi nya kami pi ipoh..
sampai je umah sepupu aku,
dah disambar nye Mikhail..
dukung lagi..baru je letak,lepas tu ada yang dukung lagi.

sampai hari ahad Mikhail ni memang ada je orang dok dukung dia..
baru merangkak 2,3 tapak dah ada orang datang dukung..
dengan aku langsung tak nak..
time lapar je cari aku..

tu pasal bila balik2 je kerumah
tak nak duduk bawah langsung..
asyik merengek je..
bila dukung dia diam..
geram betul aku rasa..dia asyik nak berdukung je..

Bila dia merengek nak dukung aku
buat tak tahu je..
boleh pulak dia datang merangkak kat aku
lepas tu berdiri terus peluk aku..
mintak dukung..
jangan harap la aku nak dukung,...
biar je dia..nak bagi biasa..
mintak2 hari ni dia ok..

anak korang pernah tak buat perangai gini..??
korang buat cemana ye??

sekian..

Catat Komen

14 Ulasan

  1. ahhaha kann .. dia dah sedap org dukungg .. masak lah ko D ekekeke

    BalasPadam
  2. ye la kan dia dah sedap

    BalasPadam
  3. nk bermanja la tu ye...hehehe...

    BalasPadam
  4. Sy pun tak ajar aydin berdukung selalu. Kecik2 mmg le ringan n kecik. Klu tak beringat, mati le sy skg ni sbb skg die dah mok. Hehehehe......

    BalasPadam
  5. nak tumbuh gigi, barangkali?

    BalasPadam
  6. pernah la merasa hari tu tapi jaga baby sedara, tunggu dia tido baru bw..hihi :D

    BalasPadam
  7. aah kak.biasalah tu.tu sbb org kata jgn di ajar dukung.nt asek nk dukung je.mak pak lah susah.

    BalasPadam
  8. ragam baby =) hehe..cute je kan

    BalasPadam
  9. OK juga la tu, dia cuma minta dirinya didukung...Kalau dia merengek meminta ibu mendukung ayahnya tentu lagi haru....

    BalasPadam
  10. Dah terbiasa ler tu.. Hihi.. Kalau dibiasakan selalu memang cramp ler tangan nak dukung.. Hahah..

    BalasPadam
  11. maybe dia rasa suka bila didukung.. jd mde tu tbawak2 sampai ke rmh.. ye l..kt rmh xde y nk melayan... tpaksa la mama sabar melayan..

    BalasPadam
  12. Betul tu itu yg bahaya Dukung ni....

    BalasPadam
  13. Ank saya mmg suka dukung. Tp kes lain la dr awak. Dia x mo dgn org terutama keluarga mertua. So klu blk kg mereka akak minta sy dukung sbb rasa x selamat tgk muka2 org lain tu. nk kencing pun susah:(

    BalasPadam
  14. kalau dah terbiasa dukung memang camtu lah kan kak..tapi sian pulak kalau dia nangis.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)