Advertisement

ads

EH!!DAH JADI NOVEL RUPANYA..

Assalamualaikum...

lepas masak tengahari tadi aku buka fb..
nampak tag dari kak Mimi..


Dah jadi novel rupanya ..hehe..
teringat lagi waktu novel ni 
dalam bentuk e-novel kat blog kak mimi,
ramai blogger yang sama2 mengikuti perjalanan 
Ariana,Izzudin dan Ustaz Fahmi .

Memang seronok la masa tu.
disebabkan "Dia yang Aku Pilih" aku kenal
beberapa blogger lain.

Kalau nak tau watak2 dalam novel ni
sebenarnya menggunakan wajah2 blogger jugak..
yang paling kelakar bila tiap kali sampai babak ada Haji fahmi dan2 la
terbayang muka si Afzal..
hahahh..lepas tu merungut la..
"apa ke hei haji  ni suka sangt potong line nih...?"

best nye la bila teringat zaman itu..best sebab masa tu 
uv blog aku ribu tau..bukan macam sekarang
celah gigi je..hahah

#

sekian...

Catat Komen

13 Ulasan

  1. Dh ada di pasaran ke..if ada SA nk beli...

    BalasPadam
  2. Wah, ada duit mesti beli nie.. Hihi..

    BalasPadam
  3. kalau akak yg dah layan novel nie, mesti tandanya best kan.. huhu nak jugak la cari satu..

    BalasPadam
  4. Wah, beshnye...sy gak yg tertangguh2 mengarang cite.

    BalasPadam
  5. skrg pon akk hebat ag.hehe

    BalasPadam
  6. pastu diangkat jd drama ...waaahhhh wallaaaaa

    BalasPadam
  7. hek eleh. celah gigi akak maknanya celah gigi kuman la kite punya uv skang ni eh. hah. rindu zaman ribu riban dulu kannnnn. kagum ngan akak. maintain je update blog dah beranak dua pun.

    BalasPadam
  8. mesti best kan...nak kena beli nie...terbtan mana ye

    BalasPadam
  9. wahh mcm best plak bca novel dr hasil muka2 blogger~ hee~

    BalasPadam
  10. salam kak diana..
    lama sy tak ke sini.. dan mmg sy agak lama tak aktif berblog.. moga kak diana baik2 saje..

    salah satu impian sy ialah mempunyai buku hasil tangan sy sendiri..tp nampaknya, itulah satu2nya impian yg tak mungkin sy capai..

    BalasPadam
  11. ada lagi ke e novel tu?? nak bace..hehehe...

    BalasPadam
  12. ooooo..sape yg tulis novel ni? hehehe..tq diana..terkenang semasa doluuuuu..sobsob..sayu je rasa..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)