Advertisement

ads

BAGUS KE BEDAK THANAKA NIH??

Assalamualaikum...



Selamat pagi semua...
Semalam ramai pulak la yang nak oder bedak Thanaka tu..
minta maaf la..aku tak jual bedak tu..
bukan tak nak jual tapi sebab tak sempat nak menguruskan nya..
payah nak ngepos barang,nak ambik barang,nak membungkus..
paham2 je la kan..ada anak kecik ni nak berak pun
kena tengok masa..kalau tak kena masa tahan je la..
ni kan pulak nak berniaga bagai..kan..

Ada yang tanya bagus ke bedak Thanaka nih??
aku pun baru cuba je..tak sampai seminggu lagi..
tiap2 malam pakai..setakat ni jerawat kecik2 kat dahi tu
macam dah tak de dah..
Jerawat besar2 belum tumbuh lagi jadi tak tahu la tahap
 mana kemampuan dia .ehehhe

yang bestnya bedak ni bila kita campur dengan air
sapu2 kat muka,dah lama2 dia kering tu,
bila kita gosok sampai habis lepas tu cuci muka
dengan air muka nampak bersih sangt.
tetiba tengok muka kat cermin rasa macam orang beriman pulak..hahhaha

lepas tu kalau muka berminyak ,
bangun pagi nampak muka bersih tau..
korang tak payah beli bekas besar,yang kecik2 pun ok dah.
aku pakai bekas kecik je..
boleh pakai 3 beranak lagi..

bukan aku je pakai..
mikhail,maisara pun pakai..

lagi satu bedak ni jugak boleh
korang pakai untuk mengelakkan selaran matahari..
ala2 sunblock la.

ok..tu je la nak citer pagi nih...
jap lagi aku update lagi..

aku sekarang dah rajin update blog tau..
harap2 berterusan la rajin aku ni..

hehehh..

sekian..


Catat Komen

15 Ulasan

  1. berseri2 la akk kita pasni ;-)

    BalasPadam
  2. mmg top bedak ni skrg...ramai kata ok..

    BalasPadam
  3. nk jd agen bedak ni la..tgh femes..hakhak

    BalasPadam
  4. hahaa..jadik duta bedak je la kak. senang. femes nanti tau..pasni leh la tgk akak, mikhail dan maisarah masuk tv. haha.

    BalasPadam
  5. Amboi...die tak jual tp promote bedak tu, bt org geram je nak beli. Mana nak cari ni eh? Hehehehe...

    BalasPadam
  6. hurmm x pernah cuba .. x tahulah
    ramai cakap ok
    saya seti dgn bb johnson !

    BalasPadam
  7. ooo..mnrik jgk dgr psl bdak ni kan..blh lah nk cba nti.hehe

    BalasPadam
  8. ramailah yg berthanaka lepas ni diana....

    BalasPadam
  9. Bedak ni Femes skarang ni...

    BalasPadam
  10. tak pernah pakai bedak ni... menarik ni :)

    BalasPadam
  11. nmpk mcm org beriman eh kak.hahaha.akk ni mcm mcm lah.hahaha.nk try jugak.tp mahal lah online kak.sampai 25rm

    BalasPadam
  12. semakin hari semakin berserilah akak kita nie.....

    BalasPadam
  13. tu la mkin pemes bedak ni..sy mcm nk try gak..nak jgk bgn pg muka berseri2 hihihi.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)