Breaking

Tuesday, 21 May 2013

MAK AFIQ NI ADA AKAI KE TAK DE?

Assalamualaikum...

Gamba google


korang pernah tak dengar mak korang cakap sesuatu yang 
korang tak suka dengar lepas tu korang suruh dia minta maaf..??

kalau pernah memang sama la macam Artis tu,,..
nampak macam bongok kan??

Dia buat Mak dia macam tak de akai pulak..
memang la Kita yang bukan anak mak dia 
nampak mak dia macam tak de akai,cakap kasar,bahasa kesat..
tapi ko tu anak la..

kesian mak

nak tak nak ko tak boleh lawan cakap dengan dia..
Ko tak setuju baik ko diam.
kalau ko nak balas cakap jugak jangan 
sampai tumpah air mata dia..
jangan sampai ko memalukan dia..

patutnya ko mendamaikan.bukan menghangatkan!

Ni sampai keluar2 tv..
lepas tu ada pulak watak2 tambahan yang menyokong ko,
sekali gus tu dah memalukan mak ko..

malas nak bebel panjang la..
bukan ko baca blog aku pun..

sekian..


25 comments:

  1. mcm2 dunia glemer skang ni. kdg2 geleng kepale je tengok.. hehe

    ReplyDelete
  2. xtaw sape betul sape salah, tp x perlu la kot sampai kuar tv, sampai satu mesia taw kan

    ReplyDelete
  3. kalau dah jadi retis camnilah. tapi si afiq ni pun satu, kena fikir yg itu adalah mak dia sampai bila2.

    ReplyDelete
  4. btol 2,xkr spe salah, mak kt..diam jekn..

    ReplyDelete
  5. dia ni patut dipenjara..... kenapa govt tak buat undang2 macam tu ya huhu

    Google+ saya dah kena ban harap maklum ya

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/05/terkini-google-suspend-account-saya-nak.html

    ReplyDelete
  6. Seriusnya.....meyampah baca kisah depa ni....media pun sepatutnya jgn layan kisah depa ni....kalau tidak..makin menjadi2...meluat....

    ReplyDelete
  7. Apa jenis ank la gini pny rupa kn akak....mkin mjd2 plk skrg kn...tgk kt tv pon mcm action ckit dia ni..syurga di telapak kaki ibu...biar sjahat mna pon mereka tetap ibu dan harus dhormati...arap ank2 kita sume djsuhkn lah dr sikap mcm ni...

    ReplyDelete
  8. pape hal pun, mak tetap no 1 bg org laki even dia dh kawen pun...peringatan utk kita semua..

    ReplyDelete
  9. semoga Afiq tidak terusan derhaka....diberi petunjuk dan hidayah...

    ReplyDelete
  10. Salah atau tak, kita mesti jaga hati ibu...artis ni dah lupa daratan, si tanggang moden!

    ReplyDelete
  11. huishh yg tak boleh tahan tu dia siap protect awek yg tersedu-sedan.lebih kesiankan airmata awek jatuuh..

    ReplyDelete
  12. mmg bongon dye ni.si GF dye lg bongok.propa gila.menipu.plastik.tu ttp mak KO lah.haih! meh meh nk lempang sikit!

    ReplyDelete
  13. aduhh walau apa sekalipun , afiq kena buang sifat egonya .. dia kena berbaik semula dgn mak dia ..

    kenapa begitu cetek fikiran dan imannya .. berbalik kpd yg asal , ingat kembali pengorbanan ibu , pasti x akan jadi berlarutan macam nie ..

    huhu semoga ada jalan penyelesaiannya .. aminnnn

    ReplyDelete
  14. Tak kenal pun sapa dia ni, tetiba pemes sb nak jadi tanggang, memalukan je

    ReplyDelete
  15. Salam diana..

    patutnya campur tangan orang luar untuk mendamaikan.. tp ianya sekadar menjadi cerita yang disensasikan.. sedihhh kan..

    ReplyDelete
  16. Mak saya penah cakap saya bukan-bukan tak penah pun saya suruh mintak maaf.. Hairan saya dengan Aifq Muiz nie..

    ReplyDelete
  17. yang dia tak minta maaf..suh mak dia minta maaf...air mata konon..air mata kerna gf xde makne walau segarang mana ibu air mata ibu lagi mahal...

    ReplyDelete
  18. susah nak komen sebabkan gf/bf sanggup lupakan family.. tengah bahagia semuanya indah dan cantik.. bila jadi pape esok, family jugak yg kite cari..

    ReplyDelete
  19. kannnn...pastu boleh pertikai nape mak dia ckp dia ank derhaka..heii kalau dh x dgr ckp mak tu ank derhaka la namanya!! dengg! mcm nk sekolahkan blk je si afiq ni..klu dh nama ank laki, smpi mati syurga dia tetap bwh tapak kaki mak dia..bkn tapak kaki watak tmbhn tu...! yg watak tmbahn tu pn bengong jugak...dh nama pn watak tambhn, toksah la byk sgt skrip yg kuar dr mulut tu...hehh~ -.-'

    ReplyDelete
  20. baru je baca kisah dia nie dlm paper semalam...rupa2nya sblm nei dia penjual burger je..

    ReplyDelete
  21. ntahapa2 citer dlm dunia artis skrg, huh...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox