Advertisement

ads

ORANG SIBUK PASAL BOLA,DIA SIBUK PASAL KENCING BERBUNYI

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...
entry awal pagi...

Aku memang selalu tengok Keyword
yang masuk kat blog aku ni..
boleh kata tetiap hari tengok.

sekarang kan orang sibuk pasal bola.
Liga malaysia nak start dah ni..kan??
ramai la dok search pasal pemain2 yang berhijrah ke pasukan baru..

tengok keyword aku ni...
semua pasal bola...

eh!!eh!!orang sibuk pasal bola
dia pulak sibuk pasal kencing berbunyi..
yang nak tau cerita pasal kencing berbunyi tu
boleh la klik sini..

sekian...

Catat Komen

10 Ulasan

  1. hahaha..apa lagi kak buatkan satu entri pasal kencing berbunyi.hehhee

    BalasPadam
  2. hahaha...itu pun ada org search ker?pelik betol

    BalasPadam
  3. amboih kemain penuh dengan keyword DT FC je..

    BalasPadam
  4. Hahaha.. ada jugak ke org search pasal kencing berbunyi.

    BalasPadam
  5. berbunyi kalau kencing berdiri(lelaki)
    hahaha

    BalasPadam
  6. kencing pun ada bunyi ker kak????

    BalasPadam
  7. hahahaha.... kencing berbunyi? haha

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)