Advertisement

ads

JANGAH MAIN CUCUK-CUCUK

Assalamualaikum...


korang pernah sedar tak
sewaktu korang sedang dicucuk??
bukan cucuk2 kat klinik atau hospital tu ye..


ni kes cucuk2 di hati dan perasaan ..
cucuk2 yang ni lagi bahaya dari cucuk2 botox tu..
Biasanya kita tak sedar pun..
sedar2 je dah berbalah dengan orang ..heheh

Bahaya sebab dia nya boleh
memutuskan silaturrahhim..kan??

"jah..ko asyik balik kampung suami je..
kampung sendiri jarang2 je aku tengok ko balik"

ni contoh cucuk2 yang guna jarum halus ni..
dia nak kita sendiri yang berfikir..
lepas tu balik umah mula la..

"abang,asyik balik kampung u je..
kampung i jarang2 balik..tak adil la u ni.."

kalau cucuk yang guna jarum besor sikit..

"aku tengok suami kau asyik sms je..
Aku rasa la suami kau tu tengah angau2 dengan
perempuan lain la..ko tak try ke check enpon dia ke..
check inbox facebook dia ke..mesti ada sesuatu kat situ.."

hati2 la ye dengan tukang cucuk ni..
kalau korang jenis mudah terpengaruh memangjadi mangsa dia je la..
kalau korang mula bergaduh dengan kawan2 ke,suami ke..
tukang cucuk ni bukan nak tolong pun..
dia lepas tangan je..
sebab kerja dia dah bereh!

sekian..

Catat Komen

40 Ulasan

  1. org yg tak de keje selalu nya cm ni.huh xsuke.

    BalasPadam
  2. memang pernah jumpa org yg kaki cucuk nie......
    sengaja jer... nak timbulkan
    perbalahan....

    BalasPadam
  3. apa lah agaknya yang tukang cucuk tu dapat selain dari kepuasan peribadi...

    BalasPadam
  4. amboi cucuk ni y mnakutkan kan kak?

    BalasPadam
  5. hana xmakan dek cucuk-cucuk nie.

    BalasPadam
  6. tukang cucuk mmg bahaye.. klu cpt terpengaruh.. jauhilah mereka2 ini.. :))

    BalasPadam
  7. owch.. main cucuk pulak ye.. dah selalu kena cucuk kak.. nasib baik la dah agak kebal :)

    BalasPadam
  8. ini cocokkan sgt bahaya...ish, tak suka jgk dgn org yg suka cucuk2 ni.

    BalasPadam
  9. memang bahaya cucuk2 cmtuu

    BalasPadam
  10. Bab-bab mencucuk ni, mmg le kita taknak terpengaruh, tapi kadang2 wp dah tau benda tu hal kecik yg kita pun tak kisah, tapi hati tetap ada skit goyah kan? Cuma kena kuatkan hati je la.

    BalasPadam
  11. Bahaya cucuk mencucuk ni, especially part rumahtangga orang..
    Takut merosakkan je..

    BalasPadam
  12. Salam kak diana..
    JANGAH main cucuk2?

    ermm..susah klu ade manusia yg x reti dok diam tgk org lain senang dan bahagia..

    sungguh kata kak diana tu..jgn percaya dgn cakap dorang..bahaya..

    BalasPadam
  13. ada org cucuk saya..kalau takde anak nanti suami lari..

    baru je buat entry ni tadi..^_^

    BalasPadam
  14. sejak jarang keluar rumah
    lama tak jumpa org mcm gitu..
    kalau boleh tak mau jumpalah..hik3

    BalasPadam
  15. tukang cucuk ni ada yg boel nampak ada tak tak bole nampak. yg bole nampak dengan jelas, manusia sendiri. wujud kan org org cenggini.

    ps : akak bgn tidur terus jd katun?? *tengah bayangkan* hihiihih.

    BalasPadam
  16. betul tu, ramai tukag cucuk2ni..

    BalasPadam
  17. mmg ramai yg kaki cucuk ni..kdg2 xsedar kwn sendiri pun suka buat perangai mcm ni...

    BalasPadam
  18. bahaya org y mencucuk ni..... nampk la ada motif kat situ... DENGKI!

    BalasPadam
  19. astagfirullahalazim..
    takut jugak tergolong dalam golongan cucuk2 ni tanpa sedar. mudah2an dijaukan sikap sedemikian

    BalasPadam
  20. org mcm ni mmg bahaya betul...penyakit hasad dengki @ phd kuat bebeno...mntk kita dijauhkan dr org cenggini n tak jd mcm ni..aminn...

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum Diana

    dalam kelembutan dia menyucuk....

    BalasPadam
  22. eikkkkk
    tak sukanya............

    kalau jumpa org cucuk2 tu.. mcm nak bagi pelempang jer

    BalasPadam
  23. Ramailah org seperti ni! Paling tak suka...biasanya dengar je n bagi juga lah nasihat! Itupun kalau dia nak dengar!!

    BalasPadam
  24. mintak dijauhkanlah dari tukang cucuk ni..

    BalasPadam
  25. cucuk la kalau berani..ni memang jenis manusia yg tak boleh tengok orang lain bahagia..

    BalasPadam
  26. sekarang sy dengar jadi jadi trend cucuk utk vitamin C..hehe..ade gak a few member sy yang gi cucuk Vitamin C..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  27. tak dak untung jadi tukang cucuk nihh...baik jual cucuk susuk zaman skang...akekekkeeke

    BalasPadam
  28. Cucuk cmni mmg bahaye sgt...
    Kene jaohkan laaa

    BalasPadam
  29. cucuk dgn kata-kata ni lagi berbisa. tapi mmg biasanya kita tak sedar time kita dicucuk tu. So, kena berhati2.

    BalasPadam
  30. org mcm ni kita cucuk dia dgn berus jamban kasi dia senyap ;-)

    BalasPadam
  31. Biasanya disebabkan si tukang cucuk nilah hidup seseorang porak-peranda. Dalam diam dia menyucuk, kita pun tak terasa sakit. Tau-tau dah bengkak je!

    BalasPadam
  32. Salam, haaa betul tu! tukang cucuk ni buat aku sakit hati je~ mcm batu api, suka melaga2 kan org, pastu dia relax je cm xde pape..eh, batu api kan? haha lupa plak :P

    BalasPadam
  33. nasib baik tak berkawan atau ade dengan tukang cucuk ni..bahaya wooo

    BalasPadam
  34. Betul tuh..cucul nih bhhya

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)