Advertisement

ads

TIPS MENJADI LELAKI YANG LUCU DAN MENARIK DI DEPAN WANITA

Assalamualikum...

Selamat petang semua..
salah satu daya penarik yang perlu
ada pada seorang lelaki ialah lucu.
semua wanita mesti suka kan lelaki yang lucu.
ada lelaki yang tak lucu tapi nak jadi lucu??
meh nak ajar.


1-jangan jadikan kekurangan seseorang
sebagai bahan jenaka.contohnye tengok orang
tu tak sempurna fizikal dia boleh buat lawak pulak..
tak lucu tau.

2-jangan buat lawak yang
memperbodohkan diri sendiri.
contohnya tengah sembang2 korang melompat2
dari satu pokok ke satu pokok ke satu pokok.
tak lucu.wanita jadi takut nanti..

3-tahu waktu bila untuk jadi lucu.
jangan bila dia sedang bercakap dengan serius korang pulak
asyik nak bergurau dan berjenaka.
nanti dia akan fikir korang bukan pendengar yang baik.

4-jangan terlalu menonjolkan sikap lucu tu
bila pertama kali dia perkenalkan kita
pada kawan atau keluarga nya.slow2 ok...:)

biar nampak lucu asal jangan
nampak bodoh.tapi tips diatas
bukan la jaminan yang wanita akan tertarik kita..:)

sekian..

Catat Komen

21 Ulasan

  1. kalau serius je mmg tak best kan. Perlu ada sedikit kelucuan dalam diri lelaki tu, kira daya penarik juga, antara yang akan buat kita sentiasa tersenyum bila bersama...tak gitu?

    BalasPadam
  2. suka lelaki yg lucu
    tp biar bertempat la kan :)

    BalasPadam
  3. nyue pon suka y klakar...
    tgh stress jumpa bleh gelak2 plak..

    BalasPadam
  4. best dgn guy yg ada sense of humour ni tk borink :D

    BalasPadam
  5. menarik menarik, boleh praktikkan pasni :D

    BalasPadam
  6. muehe..rasanya dah natural lucu dah ni

    BalasPadam
  7. Lelaki yg kelakar tu biar lah kelakar yg intelek. Kalo kelakar bodoh mmg tak best la. Pastu annoying. Betul tak?

    BalasPadam
  8. aha! betul kak..paling xsuke kalau jd kan kelemahan org lain sbagai bahan lawak..xbaik..

    BalasPadam
  9. jangan buat lawak bodoh macam maharaja lawak tu. series tak suka!

    haha

    BalasPadam
  10. bukan wanita saja , sy pun suka lelaki cmni....lucu banget eh !!

    BalasPadam
  11. suka lelaki yang pandai buat kelakar ni...heheheeee

    nasib dapat suami yang kelakar!

    BalasPadam
  12. Psl lelaki yg nak ade sense of humour nie...Actually bnda nie subjektif. Kdg2 ade pompuan suke walau lawak tak seberapa nak ade...Heheheh...

    BalasPadam
  13. lg 1 kn kak, drpd pengalaman sy, nk nmpk lucu kena ada ilmu jg... br la lawak x jd lawak bodoh.. sblk nyer org akn jd lbh respek..

    BalasPadam
  14. ahahahah hubby ieda memang sgt2 serius orgnye .. kalau nak dia ketawa , ieda dan anak2 kena buat lawak utk dia .. haaaaaaaa barulah leh tgk dia ketawa , dia nak buat lucu .. alahaiiiiiiii x tahulahh bileeeee huhuh

    BalasPadam
  15. x semua perempuan suka kat lelaki lucu kowt. asal jadi diri sendiri cukuplah...

    BalasPadam
  16. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/

    http://sabryoppa.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/

    http://sabryoppa.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. ohoho..suami saya tak lucu..saya je suka wat lawak .dia diam je

    BalasPadam
  19. betul! buat lawak kena laa jugak ikut time ..kadang tak ikut tempat nak buat lawak..bikin hangin je okeyy

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)