Advertisement

ads

TENGOK GAMBAR JE..

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..
tak tahu nak tulis cerita apa petang ni..
sekarang bukan ada cerita2 best pun..kan??
buka suratkhabar pun
asyik cerita yang sama je..

oleh sebab takmde cerita best jomla kita tengok 2 gambar ni..


jangan bagi budak2 pegang burung ni tau..:p

mengerikan...

sekian..

Catat Komen

29 Ulasan

  1. adeh!! saya yg terasa sakit...

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. takde mood nak update blog ke kak diana?bagi pada saya je la blog ni.:)

    BalasPadam
  4. Ouch...

    Ada masanya kita dah habis idea nak tulis apa kan?

    BalasPadam
  5. yg last tu mmg menggerikan...

    BalasPadam
  6. diana...

    jangan tengok pic yg last tu..ngeri!
    tengok pic baby2 comel je...hehe

    BalasPadam
  7. gambar kedua x boleh tahan ow..

    BalasPadam
  8. luka ouh bahagian membuang najis beso tu....

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Diana

    sekali dapat dia balas...kaw punya..

    BalasPadam
  10. yg last tu..mmg saje cari pasal.
    tu mcm game yg soh lembu langgar kain merah.

    BalasPadam
  11. sebab tu saya tak suka jadi matador..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  12. gambar kedua tu mmg menyeramkan kak...

    BalasPadam
  13. sakitnyer..... kena cucuk..... tak sanggup

    BalasPadam
  14. poto yang bawah sangat lucu banget hahaha,,,,,,,,,dan snagat mengerikan pantat nya di seruduk banteng .......

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)