Advertisement

ads

SAMPAI KAT "ASSALAMUALAIKUM" JE

Assalamualaikum...

Selamat petang..
ingatkan bila tak update tak de orang kesah..
rupanya ada...
ni yang semangat nak update blog ni..
heheheh...

yang sebenarnya bukan tak de idea nak tulis cerita apa..
tapi rasa letih bercampur malas tu kuat sangat..
baru tulis "Asssalamualaikum" je dah rasa jari2 ni
tak larat nak bergerak..



sudahnya entah berapa banyak "Assalamualaikum"
dalam draft aku ni..heheheh..
Dalam minggu ni je dah 2,3 kali
suami tanya 'kenapa tak buat blog dah?"
habis tu asyik tengok aku tergolek depan tv je...
bukan tak nak buat blog dah..cuma tak larat..

kalau guna laptop ok la jugak..kan?
sebab boleh baring2..
tapi sebab guna komputer tu yang cepat letih dan sakit2 pinggang.
kalau guna laptop pun rasanya tak boleh nak baring2 atau meniarap dah..
tersepit anak aku kat dalam perut ni..

Aih..entah bila la laptop aku kat kedai tu nak siap..
dari sebelum raya cina lagi tak ok2 lagi ke??

sampai sini je la entry luahan
perasaan dan tak berinformasi..heheheh


sekian..

Catat Komen

20 Ulasan

  1. he3...biasa la ble semngat kurang..nak mtaip pon mls..
    semua benda la mls..so mcm2 alasan ad..he3

    BalasPadam
  2. hehehe..lama tul laptop akak antar laptop tuk repair..memang major failure laa tu..tapi apa2 pun utamakan kesihatan dulu yaa kak..hehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  3. PR pun dah terkena hormon. Hormon bz hi...hi...hi....

    BalasPadam
  4. biasalah org pgnent mood kdg2 camtu..yg tak pgnent nei pun depan pc dok pikir jek nk tulis pe..jgnkan pnggang punggung pun sakit sbb lama sgt dok ketuk keyboard..bukan menulis tapi dok cari idea heheheheh...

    BalasPadam
  5. lumrah biasa untuk ibu2 mengandung, makin malas nak update blog. Diana ni kira rajinlah juga...hehe.

    BalasPadam
  6. tu ah. org ingatkan awk dah give up dgn blog.

    BalasPadam
  7. akak tgk dua tiga org blogger yg pegnant mengalami situasi yg sama..ye lah kan, mesti tk selesa..kena berehat banyak2..kadang2 menulis ni kena perah otak tu..letih jugak..duduk lama2 lg la buat jd tk selesa..take care diana :)

    BalasPadam
  8. kene berehat tu kak..cukup rehat baru banyak idea.^_^

    BalasPadam
  9. hikhik..sudahnye memang bertimbun la dlm draft ek kak..
    ntah yg mane satu assalmualaikum yg nak disambung pon xthu t.. :)

    BalasPadam
  10. rasanya kalau akak yg pregnnt..mau tak update blog. tak larat nk perah otak. stkt tulis diari harian bolehlah..

    takpe, anak lebih utama!

    BalasPadam
  11. meniarap mmg tak leh lah diana... nnti bby tersepit....siannn dia.

    BalasPadam
  12. ahahha luahan rasa ibu ngandung .. ekkeke
    biasa tuu D .. sib baik nak jugak D menaip haaa .. buat entry .. ada tuu nak tgk blog pun nyampah huhuh

    BalasPadam
  13. hee...sampai macam tu sekali ke kak..hee..

    #sy kalau malas...mmg tak online da..blog pun entah ke mana...hee~

    BalasPadam
  14. biasalah tu kak.... time ngandung byk yg tak selesa.....

    BalasPadam
  15. assalamu'alaikum,,salam sejahtera...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)